Viete mi poradiť nejaké dobre termo prádlo s ktorým ste boli spokojný ? Skúsenosti a postrehy s praxe.
Ahojte na tuto tému Vám poviem pár slov vlastním termo Devold aj nohavice aj vrch z dlhým rukávom prvý krát ked som si ho obliekol a dal som si taku menšiu 10 km turu bolo to v decembri som sa spotil jak kačka ked som sa vrátil na chatu tak telo bolo suché termo bolo suché a vonialo žiadne pachy nič takže možem povedat , že je to jednotka na trhu Lovu Zdar. ◄ reagovať
na tejto stránke si určite vyberieš tricko-suzan-supril-plys-dlhy-rukav.html#popis u mna lepšia značka ako Moira a cenovo v pohode,aj nižšie spomínané Devold je super ,cena je ale vyššia ◄ reagovať
Norske termo Devold!!! jednotka na trhu. ◄ reagovať
termopradlo Supril Plis. Vyrobok Made in Cz. Kupil som si To 3 mesiace do zadu. 32 eur cena Ale Normalne Lutujem Ze Som Si take Daco Nekupil Uz Pred 10 Rokmi. SPICKOVA VEC. A To Len Vrch Mam. ◄ reagovať
s tým (s hubertlovu) skúsenosť nemám ale teraz som si objednal fleec-ové spodné pradlo JAHTI-JAKT tak uvidím a potom napíšem o ňom... ◄ reagovať
tiež si horu naviac užijem v zime a už mám nejaké tie termo výrobky za sebou, ale ešte som nenašiel to pravé orechové pre mňa. Mohol by si poslať link na výrobcu prípadne aj na predajcu? Ďakujem ◄ reagovať
Ja takéto prádlo používam viacej rokov. Pre mňa začína to pravé orechové so snehom a tak sa musím primerane obliecť. Je to vynikajúca vec. Aj keď sa spotíš, aj tak stále hreje. Kto šetrí na termoprádle nešetrí svoje zdravie... ◄ reagovať
termo pradlo - Mate niekto skusenosti s termo pradlom ,ktore propaguju v Hubertlove cislo 5 na poslednej stranke? Myslim to,co je zateplene na kolenach a chrbte.rad by som vedel ake je to ucinne ,a hlavne ci sa to za tu cenu oplati,dik. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.