Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s kalibrom pri love diviačej a ake strelivo používate. Ja mám SB 8,5g ale nepozdáva sa mi. Ďakujem za skúsenosti
Pepes33 prosím ťa kde sa da zohnať to strelivo ja som tieš použival Hinterberger nosler 9,1g a bol som s nim velmi spokojny ◄ reagovať
Ta Norma sa uz nerobi podla vsetkeho... ◄ reagovať
Všetky navážky od Hirtenbergera prevzala Norma pod svoj patronát, zmenila sa im krabička a predávajú sa pod označením - Norma Hirtenberger Line. ◄ reagovať
Ten Hirtenberger som aj ja používal, no bohužiaľ ho už neviem zohnať, prestali ho vyrábať :-( ◄ reagovať
odkaz ale asi ho zoženieš aj lacnejšie ◄ reagovať
Pandur, daj link na CDP, aka cena tam je? ◄ reagovať
baho je to veľmi dobré strelivo, len neviem či ho ešte na Slovensku zoženieš a v Čechách tiež budú mať asi posledné zásoby. ◄ reagovať
Určite vyskúšaj CDPčko, budeš spokojný ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.