Zdravím,aké ruksaky použiváte keď idete do prírody?..Aké značky a pod...Hodte sem nejaké linky atď..
odkaz odkaz odkaz Ja hľadám niečo podobne ako tieto vecičky v odkazoch, máte skúsenosťi s inými od iných firiem? ďakujem ◄ reagovať
Stagstalker viem o čom píšeš sám to tak mám ale chalan chce asi ničo lacnejšie a čo si kúpi pohodlne cez eshop.. ◄ reagovať
Ak môžem poradiť, odporúčam si zadovažovať vojenské ruksaky a batohy, nie však nejaké z army shopu a staršie typy od armád na východ od nás, ale kvalitné preverené značky, ktoré sú odskúšané aj v posledných konfliktoch a preverené či navrhované profesionálmi za naozaj ťažkých podmienok. Sám si kupujem istý čas len veci spĺňajúce vojenské normy(slnečné okuliare, batohy, oblečenie, doplnky), ktoré majú vzhľad vhodný aj pre poľovníctvo, sú odolné a v poľovníckych podmienkach takmer nezničiteľné. Značiek je veľa, oplatí sa kupovať najmä zo zahraničia. Ťažko tu spraviť nejaký výber, poradiť sa skôr dá, keď človek má predstavu čo hľadá a má k tomu finančný strop. Treba však počítať, že kvalitný 3 day pack, čiže ruksak 35-40 l vyjde okolo 100-130 eur, niektoré aj s hydratáciou. Tie lacnejšie okolo 70eur. Najčastejšie farby sú olive, tan, coyote brown a black, resp. aj maskáč, čiže použiteľné aj v poľovníctve. ◄ reagovať
má niekto tento odkaz , prip. tento odkaz hladám nieco s bedrovým pásom, polstrovanými popruhmi, s kompresnými popruhmi cca 35 - 45l kde by som nalozil náhradný odev, dalekohlad, fotak s velkym objektivom, zavesil stativ alebo pusku ◄ reagovať
peeterko tie čo si pridal sú fakt dobré, vydržia a sú za super cenu ◄ reagovať
Na bežné používanie mám 15L, to čo dal Gringo. Ak treba naložiť viac a do nepriazne, tak vyberám odkaz ◄ reagovať
odkaz Tieto vydrzia neskutocne vela. A majitel je velmi ochotny, poradi, prisposobi na mieru co treba. Mne spravil do velkeho batohu aj vyberatelne a nepremokave vreco. Elegantne na suchy zips. Takychto obchodnikov by malo byt co najviac... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.