Zdravím všetkých, chcel by som Vás poprosiť o radu. Poriadil som si zbraň Sauer 80 s montážou Leupold QR a krúžkymi priemeru 30mm. Vyskúšal som takmer všetky veľkosti šrobovákov typu torx, ktoré má kamarát na dielni, no ani jeden som nevyhodnotil ako dobre či presne pasujúci, šróbiky na montážach zaťahujem momentovým šrobovákom a potreboval by som vedieť aká je veľkosť torxu na týchto krúžkoch?
Ďakujem!
Chlapi a ake mate skusenosti s touto montazou? Pocul som na nu rozne nazory, niektore dost negativne. Ja ju mam na Saueri. Po nejakom case som nebol spokojny s presnostou pusky. Na strelnici vsetko v poriadku, ale ked som sa na nu po nejakom case vratil, nastrel bol aj 5 cm mimo. Jasne, moze to byt sposobnene hocicim, ale stalo sa to viackrat. Neskor som zistil ze sa mi pazba opiera o hlaven, ale to sme uz ale vyriesili. Tak som zvedavy co bude dalej. Este podotknem ze medzi tym ako som bol na strelnici som puskohlad viackrat nasadil a dal dole z pusky. Puskohlad je Kahles, tak tam by problem nemal byt...Dakujem vopred za kazdu skusenost ci radu.A. ◄ reagovať
Steyr, samozrejme ze sa da, poslal som ti postu ◄ reagovať
skus nick motaq myslím že už nejaké objednával ◄ reagovať
Neviete či sa dajú niekde zohnať QR krúžky na 34mm tubus? Ďakujem! ◄ reagovať
SIAD - vďaka, objednal som T15 tak uvidím... ◄ reagovať
steyr, teraz som to skúšal Torx 15 je OK ◄ reagovať
Montaze na optiky maju TORX , nie TORX-PLUS odkaz ◄ reagovať
v katalógu sme našli torx a torx plus, sú rovnaké? ◄ reagovať
Torx je iba jeden , mala vola nevadi-moze byt vacsia ako na imbuse, a po pravde som strhnuty torx este nevidel .. ale je mi divne ze T15 ti nevojde...je to standardna velkost na vsetky bezne montazne kruzky odkaz ◄ reagovať
imbus sa oveľa skôr "ztrhne" ako torx, tak by som to rád ponechal, dajú sa šróbiky, kúpiť aj samostatne? ◄ reagovať
tak to netusim, ale mozes spravit tu vec, ze skruty odskrutkujes a nahrad ich imbusmi... ◄ reagovať
T10 má malú vôlu, T15 je veľký... T10/15/20 je štandardný(EU) či metrický(US) rozmer? ◄ reagovať
s podobnym problemom (nebol to torx ale imbus) som sa stretol ked som potreboval nieco nastavit na fotaparate. nakoniec sa mi podarilo kupit akusi sadu s akymsi americkym oznacenim tych klucov a tam uz bol aj taky ako som potreboval... ◄ reagovať
Skusal si tam T15 ? akoze sa ti zdaju velke, nechapem ◄ reagovať
Trubiak - tie sa mi zdajú veľké... ◄ reagovať
Produkty QR od fy Leupold sa predavaju s prilozenym torxom. Kedza ich mam niekolko, jeden ozeliem a ak mi sukromnou postou posles svoju adresu, hodim ho do obalky. ◄ reagovať
T15 alebo T20 tam musi pasovat ◄ reagovať
Mám sa riadiť týmto prepočtom? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.