M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  6. marec 2025,  meniny má Radoslav/Radoslava,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 17:35
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

terenne auto alebo stvorkolka??? - diskusia

autor: off montana
pridané: 11.9.2013 5:30

Zdravim Páni

Potreboval by som poradit a aj z Vasich osobnych skusenosti, ze co sa viac hodi do lesa k polovnictvu, ci nejaky maly terenak, alebo stvorkolka, kazdy stroj ma svoje klady a zapory.

Vopred dakujem za vsetky rady a nazory....Lesu a Lovu Zdar

počet zobrazení: 5 162
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off domino129, 9.10.2013 o 19:11

apple ,,,,,,,,,,, tu je ta stranka odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off apple, 9.10.2013 o 18:55

ak sa pohráš s tým odkazom, tak zistíš ceny - ovšem v usa- aj výbavy. pásy na zimu vyjdú tuším okolo 5000usd. tá čeká cena čo obsahuje opoti základu - cca 12 000 usd? ale môže to byť aj cena základu, vychádza to +- 14 500 €. referencie to má dobré, môže to byť zaujímavé. ◄ reagovať

off domino129, 9.10.2013 o 18:35

Cenu som našiel na českej stranke ..., 366 080 CZK = 14 301,12 EUR ◄ reagovať

off motaq, 9.10.2013 o 16:02

Ten JD nevyzera zle.... a kedze traktory su od nich dobre predpokladam, ze aj toto bude stat celkom za to, len aka tam bude cena.... ◄ reagovať

off Rempo, 16.9.2013 o 10:14

Leon, dobré ale toto je naj :-) odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off piadihajzlik, 15.9.2013 o 12:43

namreh... Nie som poľovníkom,takže nie je mojou povinnostou prikrmovať zver. Ale kedže mám rád prírodu a aj na zhody chodím (mám povolenie) ,tak chodím aj prikrmovať. ◄ reagovať

off Leon, 14.9.2013 o 16:20

další inspirace odkaz ◄ reagovať

off namreh, 14.9.2013 o 14:57

tak sa mi zdá že tvoj nick má správneho majitela.. ◄ reagovať

off piadihajzlik, 14.9.2013 o 14:52

jasné! Metrák nalavo,metrák napravo a idem ◄ reagovať

off namreh, 14.9.2013 o 8:01

A tie vrecia vynášaš tiež pešobusom?Alebo načo prikrmovať? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off piadihajzlik, 14.9.2013 o 7:04

ja jazdím pešobusom ...dostanem sa všade a mám nulovú spotrebu :D ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off namreh, 14.9.2013 o 6:32

Mne nie,ak tebe stačí jazdi pre mna za mna aj na kolobežke. ◄ reagovať

off piadihajzlik, 14.9.2013 o 6:19

a taká BABETA by nestačila? Mám kamošov polovníkov,a tî na nej po revîri fičia jak ďábli :D ◄ reagovať

off namreh, 13.9.2013 o 21:06

Vieš mne obe veci slúžia hlavne na prikrmovanie.Ja som skôr chovatel ako polovník.Aj taký musia byť. ◄ reagovať

off horar1992, 13.9.2013 o 20:49

namreh samozrejme,že prikrmovat nepojde pešo.bral somto z tej stranky čo sa tyka polovačky. ◄ reagovať

off apple, 12.9.2013 o 18:23

:-D rempo, je to praktické riešenie, aspoň máš čím vytiahnuť tereňáka.... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off Rempo, 12.9.2013 o 17:45

Ako ti tu každý radí, tereňak a potom štvorkolku ako doplnok :-) ◄ reagovať

off nofi, 11.9.2013 o 20:24

Prejazdnost stvorkolky a manevrovatelnost v terene sa neda porovnat s terennym autom (mam aj stvrokolku aj terenne auto, viem to porovnat). Aj napriek tomu by som odporucil terenne auto, az potom stvorkolku ako doplnok. ◄ reagovať

off namreh, 11.9.2013 o 17:40

horar pekna pripomienka,ale daj si 3 vrecia krmiva na pleco a chod pešo:) ◄ reagovať

off eliot, 11.9.2013 o 17:17

zdar, priznam sa mam terenak, zrejme toto bude moja nasledujuca volba - vid obr. neberte to ako reklamu - viac na > odkaz terenne auto alebo stvorkolka??? - diskusia ◄ reagovať

off apple, 11.9.2013 o 16:01

áno, máš úplnú pravdu, čo sa týka komfortu. tým, že polaris má strechu a korbu, je ľahký a na balónoch ho to posúva kamsi inde. a používal som to v podmočenom teréne, kde si džíp ani neťukne... skúšal som to s LR, musel prísť traktor :-D. preto je treba pozvažovať, do akých podmienok to potrebujem, a samozrejme, aj koľko som ochotný zľaviť z nárokov na komfort. no ako pracovné vozítko môžem doporučiť. ◄ reagovať

off namreh, 11.9.2013 o 15:01

Môžem z vlastnej skúsenosti.Štyri roky som zvládal so štvorkolkami,mám dve chodíme spolu so synom.Dvakrát som zmokol,zima čo bola teraz som premrzol,kupil som terano 2.So štvorkolkou máš väčší prehlad viac cítiš s lesom,auto pohodlnejšie- nevidíš hríby.Som rád že mám obidve.Žena na štvorkolke so mnou ide,autom nie,to ju nebaví. ◄ reagovať

off apple, 11.9.2013 o 13:17

s polarisom mám skúsenosť. to sa nedá ospievať, treba si to skúsiť. má to plusy, ktoré džíp jednoducho nemôže mať. ale voľbu doporučujem jednoznačne podľa typu revíru. a pokiaľ sa doplní navijákom a jednoduchou rampou, tak nemáš problém sám naložiť a previezť čokoľvek. je to úplne iná trieda, ako klasická štvorkolka. ◄ reagovať

off Leon, 11.9.2013 o 12:36

hlavní výhoda je manévrovatelnost tak že za mě čtyřkolka je dobrá ale podle počasí ! Když máš pořádnou pracovní tak není problém box na psa nosič na zvěř atd.ale když už něco takovýho tak Polaris - Ranger s HARD-TOP má to ložnou plochu zažný na vlek nebo sáně,kamarád to má na horách a nemá to chybu neprší na tebe na zimu pásy tak že v pohodě celoroční provoz ◄ reagovať

off Edu, 11.9.2013 o 11:20

Výhodu štvorkolky naozaj nepoznam . Terenych aut je na výber stovky druhov treba si len vybrať ake chceš na ake maš peniaze . ◄ reagovať

off motaq, 11.9.2013 o 10:31

suhlas s Ondrikom, v prvom rade AUTO a ATVcko ako doplnok ◄ reagovať

off Ondrik, 11.9.2013 o 9:00

byť odkázaný iba na štvorkolku je blbosť. treba mať auto. tá štvorkolka iba tak ,,do zálohy,, na rozvoz krmiva a pod. ◄ reagovať

off jozef, 11.9.2013 o 8:27

Ak poluješ sám bez psa tak štvorkolka ti postačí,ale ber to tak že prší si mokrý.mrzne si na mraze...a zas štvorkolka lepšia ide od 3500eur..za tisícku kúpiš napr. vitaru a ked dáš do nej tie 2tisícky možno aj menej tak si zahojený na pekne dlho... ◄ reagovať

reklama

www.LUK.sk