Dobrý deň, chcel by som požiadať o Vaše skúsenosti s firmou MV Trade - Polovna optika, Mestečko 21. Už takmer 2 mesiace neodpovedajú na e-mail a za rovnaké obdobie sa neviem dovolať na nimi uvádzané telefónne čísla. Chcem reklamovať v záručnej dobe puškohľad, ale nemám u koho. Mám zlé kontakty či už skončili činnosť?
Ja som sa tak isto pokúšal do firmy MV Trade dovolať, keďže na mail nereagovali avšak bezvýsledne, nedovolal som sa. Našťastie ja som mal v úmysle tam ešte len kúpiť puškohľady, ale po skúsenostiach s nemožnosťou kontaktovať niekoho z firmy tam určite nič kupovať nebudem, pretože si neviem predstaviť prípadnú reklamáciu tovaru! Ak sa Ti tam podarí dovolať, resp. nájsť iný kontakt a vybaviť reklamáciu, daj vedieť ako si dopadol. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.