pán fatran ja mám sibírskeho haskyho s pp a každý deň sa mu venujem.Mne stačí jedna vystava so sobírskym huskym do roka.Ale u tychto psov neviem koľko treba výstav a skúšok. ◄ reagovať
mna o tom nemusis poucovat ja mam jazvecika s pp a kazdy den sa mu patricne venujem ◄ reagovať
vidíš halaj to už vie že pes bez PP je smola a ked nemáš čas chodiť na skúšky tak kedy bude čas na výcvik psa ked už chceš psa tak ho treba aj cvičiť poslušnosti a ostatným cvikom. ◄ reagovať
ja nemam čas chodiť na skúšky mne stači pes bez pp ja chcem len do hory na prechadzky atd.... ◄ reagovať
to neni pravda.....ja mam kopovku bez pp po rodicoch s pp a je postavou nadherna aj povahovo vyborne pracuje...len je pravda ze nemozes ist na vystavy ani na skusky ◄ reagovať
tak bez papierov s psa určite nekupuj lebo kúpiš mačku vo vreci.A v budúcnosti ked budeš chcieť niečo absolvovať skúšky alebo výstavu tak ťa nikde nepustia bez rodokmeňa. ◄ reagovať
to skor jazvecika alebo kopova alebo daxkopova....s jagterierom nemam skusenosti.....ale ze ked sa podari tak je to super pes len sa mu musis venovat ako kazdemu psovi ◄ reagovať
Aj na durenie aj na prechadzky do hory chcel by som jagdteriera ale este neviem rozhodnúť.porať mi:) ◄ reagovať
no to je tazko podla toho na co toho psa chces.....ci na durenie alebo na nieci ine.....podla mna je kazdy pes vyborny spolocnik ked sa mu patricne venujes....ale tak podla mna farbiar alebo jazvecik...je to na tebe ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.