andy22 zavri ich oboch na noc v aute do kufra keď ráno otvoríš zistíš kto ťa naozaj má rád a kto bude račej ,že ťa vidí. ◄ reagovať
Tak to je super, potešilo ma to - gratulujem. Potom mi napíš, koho máš radšej :-) ◄ reagovať
orol už mam 16 a mam aj priatelku aj psa :D ◄ reagovať
Dobre radíš Orol :-) okrem očí nájde určite aj iné veci :-) ◄ reagovať
Ako 14- ročný a len tak mať psa do hory len na prechádzky sa mi nezdá až tak múdre. Psa musíš vodiť po hore stále na vodítku a keď ho nemáš, môžu ťa buzerovať ľudia vrátane poľovníkov. Radšej počkaj ešte rok-dva a porieš si nejakú kamarátku na potulky prírodou :-) vieš, aké je to krásne v matke prírode??? Všade naokolo spievajú vtáčiky a ty sa pozeráš do prekrásnych jantárových očí...:-) Takže kašli na psa :-))) ◄ reagovať
andy, prečo ti nevyhovuje tvoj huski ? ◄ reagovať
najlepsi je ten ktori nehryzie ◄ reagovať
Alebo kóliu prípadne je fajn bernardýn ◄ reagovať
Edu
:))))))))))) ano majitelia psov sa naozaj podobaju .
Keby niektorí z nich boli aj takí milí a verní, ako oni. Okolie by to ocenilo. ◄ reagovať
Ja doporučujem nejakého s chlopnavými ušami takého stredného tmavšieho . ◄ reagovať
ja som teraz kúpil sučku BF síce bez PP ale rodičia sú s PP, obidvaja so skúškami pes je aj uchovnený ale sučka nie... to bol problém pre ktorý nemohli mať šteňatá papiere.... pri kúpe som aj dostal prefotený rodokmeň mamy.. sučka je veľmi živá a pomaly si zyká na nové prostredie.. dúfam že z nej niečo bude. LaL Zdar! ◄ reagovať
:))))))))))) ano majitelia psov sa naozaj podobaju . ◄ reagovať
Dobré. Som tiež čítal, počul a videl o takýchto prípadoch podôb ľudí. Mám suseda, vášnivý dlhoročný rybár - LEN muškár a uctieva, resp. dáva na popredné miesta rybu lipňa. Tento rybár- pozorujem ho už cez 30 rokov má presne TVÁR ryby lipňa. Veľa ľudí mu to aj pripomína. ◄ reagovať
Áno, u poľovníckych psíčkov fenka. Suka je taký výraz.... no... taký hnusný a nedôstojný. Ale sučka je už pekný výraz. ◄ reagovať
alfa: ja tiez radsej hovorim fena...z istych dovodov :-) ◄ reagovať
Po slovensky "suka". Viem, že to blbo znie, ale je to tak. Fena je z češtiny. ◄ reagovať
Díky za rady kúpil som si psíka jazvečíka s papiermi a ešte rozmyšlam že si kúpim aj fenu:))) ◄ reagovať
..teší ma , že si sa nechal ukecať a zobral si si psíka s PP. vždy je lepšie keď vieš čo kupuješ...je to najlepší štart pre chov psíka. na bezpapierakovi by si ušetril len na kúpnej cene a nikdy nevieš , či taký psík nemá v sebe niečo nepriaznivé po svojich rodičoch, resp. či jeho rodičia boli zdraví a nepribuzní.
držím palce a prajem veľa radosti s novým členom rodiny ◄ reagovať
zdravim chlapi...ja len jednu pripomienku...bez papierov znamena v tvojom pripade bez rodokomena?...ak ti mozem radit, nerob to...viem, ze je to asi o cene, ale myslim, ze vediet, kto su rodicia, ako sa spravaju, ake maju povahy, vlohy, skusky, pripadne, akymi problemami si presli, je pre tvoj vek a zacinajuce vodcovske skusenosti dobry start... :-)...drzim palce ◄ reagovať
dakujem za všetky rady kupil som si jazvečíka hrubosrstého s papiermi som snim spokojny ◄ reagovať
nooo, aj podľa mňa je slovenský kopov najlepší pes do naších podmienok :))) ale potrebuje naozaj skúseného majiteľa, pretože je to veeeľmi temperamentne plemeno... ja som najprv začína z jazvečíkom... bol to naozaj kamarát :) ...ale s ajd nemám skúsenosti... asi tak ◄ reagovať
sorri dokončim predošle ..... videl som toto plemeno vo sv antole na dnoch sv huberta a vraj su to dobry psici ◄ reagovať
ja mam 15 a na buduci rok na jar chcem doniest javvečika kratkosrsteho bez pp a tiiš by som ho chcel naučit nejakemu tomu posluch ....a jazvečikovity durič sa aj mne velmi pači vedel som toto plemeno ◄ reagovať
Chcem si kúpiť fenku jazvečikového duriča bez pp za dobrú cenu 1000SK.Dakujem ico budem sa snžiť dobre ju vicvičiť :) ◄ reagovať
ja mam 16 rokov a mam daksla!.....je to krasny psik.ja by som ti poradil toho,aj ked je to tak ze kazdy si chvali to co ma,ale ja by som ti radil toto! ◄ reagovať
Doporučujem kúpiť si psíka s preukazom o pôvode (PP) a pohlavie si vyber sám. Bude to Tvoj prvý psík s ktorým sa budeš spoločne učiť. Buď vytrvalý a snaž sa pochopiť výcvik na účel pre ktorý chceš psíka mať. Budeš dlho spomínať na dobré aj zle lebo to bude tvoj prvý psík,ktorého si si vycvičil.Určite bude pre teba prospešné držať sa zásady "lepšie jeden krát vidieť ako 100 x počuť. Niekedy môžeš zohnať šteniatko aj lacnejšie. Doporučujem plemeno Alpský jazvečikovitý durič.Prajem Ti veľa radosti,trpezlivosti pri výcviku svojho štvornohého kamaráta. ◄ reagovať
A čo vravíte na jazvečikového duriča?? ◄ reagovať
do hory na prechadzky - farbiar (kopov tiez nie je zly), ale musis si ho patricne vycvicit.. Jazvecik sa tiez da, ale farbiar je pokojnejsi. ◄ reagovať
Jeden můj kolega koupil svému synovi ( věk kolem 10-ti let) krátkosrtého jezevčíka a musím říci, že tak ten pes by tomu klukovi snesl "modré z nebe". Duriči jsou skvělí psi, ale jejich lovec. pud bude asi silnější než tvé povely a mít doma štváče zvěře- tak ti radím asi toho jezevčíka. ◄ reagovať
Každý chváli to svoje. Mám kamaráta čo choval jazveciky.dachsle a kopovy a ten povedal,že lepšieho psa ako kopov nenájdeš. Raz darmo ...bol šlachteny v našich podmienkach a je to vidiet. ◄ reagovať
no ja by som som ti odporucil s toho kopova alebo toho daxlika,lebo ich univerzalnost je väcsia a kedze mam daxlika tak s tych dvoch skor to,lebo je mensi a pomalsie zenie zver a ostrost je rovnaka ako u kopova.. zalezi aj ovsem na tom aku ma psik sam povahu a ako sa ti vydari. ◄ reagovať
ja by som chcel but farbiara,jazvečika,jazvečikového duriča a este kopova porad mi stýchto psov krepelak?? ◄ reagovať
Já osobně mám foxteriéra, ale vzhledem k tomu, že ti je 14 (času taky moc nemáš) bych ti doporučil nějakého slídiče, s takovým křepelákem (prepeliciar) nebo angl. špringrem budeš spokojený. Teriér by byl na těch procházkách k neudržení. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.