rozhodca - dobrý den chcel by som sa informovat skusenejsich ake su podmienky a kde sa dá prihlásit na kurz rozhodcov pre skusky polovne upotrebitelnych psov hladal som na internete ale zatial sa mi nic nepodarilo nájst ◄ reagovať
Nazdar , urobil niekto PF so Stajerskym duricom ◄ reagovať
na tejto stránke odkaz sú tiež skúšobné poriadky pre jednotlivé typy loveckých psov, len pre duriče tam nič nevidím ◄ reagovať
Janci nehnvaj sa ja som to nemyslel zle. Ja len som ti odpovedal na tvoju otazku. ◄ reagovať
Objavil som ešte knihu: Výcvik psů loveckých plemen - Karel Zelníček... Máš tam komplet aj aport aj vodnú prácu....Je tam písané zhruba čo a ako treba trénovať z praxe, je kus drahšia ako ta prvá odporúčaná, ale oplatí sa asi viac... ◄ reagovať
Skus si zohnat skusobny poriadok. Je to taka mala zelena knizocka, zvyknu ju predavat na OkO SPZ. Tam mas popisane discipliny ake sa skusaju a podla toho vies pripravit psika aj seba na skusky. ◄ reagovať
mám len jednu .. a ešte sa mi zíde, ale cena na nete je za nu dobrá .. :) ◄ reagovať
Nepovedal si na ktoré skušky...pozri chcel som ti len poradiť... ◄ reagovať
janci ano na vetsinu skusok.. okrem vodnych prac...a aportovania... a lubo ak mas tak predaj:)) ◄ reagovať
dobrá knížka, mám ju aj ja.. ◄ reagovať
Ešte by som pridal odkaz túto knihu...aj ked je po česky dočítaš sa tam kadečo... ◄ reagovať
chceš ho pripraviť len na farbiarske skúšky duričov?? či aj na iné skušky?? našiel som podobný odkaz odkaz ako máš ty... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.