Zdravim potreboval by som poradit, aku mi treba montáž na Meopta Artemis 4x32 ktora je bez bočnej korekcie kríža (nedá sa hybat s krizom do stran), na malorazku ZKM 451 . na webe vobec neviem rozoznať na ktorej montazi sa da hybat do strán. dakujem za rady
alex - ZKM 456 má rovnakú drážku ako 451 t.j. 16 mm a tak pozri tu odkaz . (Obrázok je síce trošku falošný (Fox),ale montáž ti pošlú správnu). ◄ reagovať
Dobry deň , potreboval by so montaž na zkm456 bez podhľadu na tubus 1" puškohľad 42(6-42).Poradi niekto? ◄ reagovať
Keď točíš do prava, tak ide kríž hore.Daj jeden výstrel,znovu namier na stred a posuň kríž na miesto dopadu strely. ◄ reagovať
Zdravim panov nenasiel som nikde k tomuto puskohladu nastavovacie moznosti a kedze ich mate tak sa chcem spytat ako nastavit vysku. Tocenim v lavo ide dole kriz?alebo hore? puskohlad som dostal ale nieje tam nic vyznacene len jedno koliesko na vrchu. a nechcem to rozladit ale teraz ide na 50m asi cca 12cm pod stred terca. dakujem za info. ◄ reagovať
Je to povodna 451tka, malo by to tak byt, vdaka za odpovede. Edit. tak zišlo to dole paradne. Este raz vdaka. ◄ reagovať
ak je to ZKM 451 v povodnom stave tak je tam cielnik sklopny, 100m, 75m, 50m je pevnych, ten staci jednoducho vyklepnut, treba vsak vhodnu podlozku a vhodny nastroj na klepnutie, aby zbytocne sa cosi "nerozkleplo" :-) ◄ reagovať
je tam ten platkovy, myslim 25, 50, 75m. Nemam to poruke. ◄ reagovať
na 451 ho jednoducho vyklepneš. Cieľnik je len nasunutý. Teda ak myslíš sklopný cielnik. ◄ reagovať
Nenašiel som inú vhodnejšiu tému, takže sa spýtam tu. Potrebujem zhodiť cieľnik na ZKM 451, stačí ho len jednoducho vyklepnúť do strany, nevidím že by bol nejako istený, vie niekto poradiť. Vdaka. ◄ reagovať
Kup si montaz norconia na 16mm rybinu za 20 eur a k tomu puskohlad za dalsiu dvacku ◄ reagovať
luBOSSco citas mi myslienky ◄ reagovať
Najsmutnejsie na tom je, ze cena montaze 94 E plus postovne, prevysi cenu zbrane a optiky... To nebolo mierene proti Vasim radam, len kontastovanie... ◄ reagovať
Lanus ti to doporučil veľmi dobre. Iba pre doplnenie dodávam, že pokiaľ viem, tak túto montáž predáva už iba Autokompo. ◄ reagovať
michmich - Presne tak ! (Vždy treba najskôr nastaviť "stranu" na montáži a až potom "výšku" na puškohľade !!! ). ◄ reagovať
dakujem, aj sa mi zdalo ze to bude toto,a do strán sa pohybuje pomocou tých skrutiek naboku ze ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.