dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem
Chyba! Skúste sa prihlásiť znova a skúste to ešte raz.

Reflexná/ochranná vesta pre psa - diskusia

autor: off Jaruj88
pridané: 23.7.2013 19:25

Ako kazdy dobry psičkar tak aj mne zalezi na bezpecnosti svojho spoločnika a preto by som potreboval nejaku reflexnu vestu pre psa ktora vyhovuje do horskych podmienkach na spolocne polovacky ale aj na prechadzky a dohladavky taku aby ho bolo vidno na velku vzdialenost a aby sa znej dostal v pripade keby sa zachitil o nejaky konar alebo drôt taku ktoru pouzivate....

počet zobrazení: 9 173
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off mitko, 24.7.2013 o 7:43

chceš niečo univerzálne,,,ak pohľadáš na nete,tak určite niečo "zaručene" dobré nájdeš,lenže či splní tvoje očakávania to neviem,lebo "poputnať" psa do niečoho pri prechádzke lesom a pri vyhľadávaní,durení,dohľadávaní,stavaní v mladinách,húštinách je veľký rozdiel...Viem,ide ti o bezpečnosť psíka,aby si ho nejaký "šikovný" poľovníček nezmýlil so zverou,lenže čo ak mu tá vesta v zápale práce v húštine zabráni rýchlemu úniku,úskoku správnym smerom pred diviakom,tam sa meria čas tiež na stotiny sekundy...Zo skúsenosti asi len toľko,že pre bezpečnosť pred "šikovným"poľovníkom je niekedy aj vesta honca nepostačujúca,škoda obmedzovať psíka v pohybe v tak náročnej práci,,,podľa mňa má tá vesta pre psa viac nevýhod,ako výhod...

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 50 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off JJhunt, 2.10.2016 o 20:42

abba a dnes sa to nerobí?Neviem ako ty/vy ale niekedy za jednu akciu dám aj niekoľko zárazov a to nehovorím keby mám sčítať počet zárazov celej skupine..Ale téma tu je o vestách. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off abba1, 2.10.2016 o 13:39

JJhunt tá dávna fotka je slabý argument, vtedy potrebovali psy, ktoré robia chvat - zadržanie, aby diviaka mohli zaraziť tesákom, alebo kopijou ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off pavian, 1.10.2016 o 21:10

Tiež by som to nepoužil, a to som už nejakého psa prišiel... Je to boj a nech prežije lepší! ;) ◄ reagovať

off JJhunt, 1.10.2016 o 18:51

Fú ha..poúčať to nie..vysvetlovať ? To tu nemá cenu ..Marián ak ťa niečo zaujíma napíš do pošty alebo na fb.. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off 357AS, 1.10.2016 o 17:07

JJhunt,"komerčnosť by som neriešil"ludskú debilitu áno :-)o účelnosti vesty pre polovníckeho psa ma môžeš poučit.Takto by mohol polovník nosit po hore Jazvečíka a v prípade potreby by bol z neho obranár,rozkrútil by si ho na tom remeni a ani čert by sa k tebe nepriblížil :-) A potom,ja nikomu nebránim aby psa neovešal všelijakými komerčnými blbosťami,je to len jeho vec,psík bude mať "óóóbrovskú radosť " :-) Reflexná/ochranná vesta pre psa - diskusia ◄ reagovať