Ako kazdy dobry psičkar tak aj mne zalezi na bezpecnosti svojho spoločnika a preto by som potreboval nejaku reflexnu vestu pre psa ktora vyhovuje do horskych podmienkach na spolocne polovacky ale aj na prechadzky a dohladavky taku aby ho bolo vidno na velku vzdialenost a aby sa znej dostal v pripade keby sa zachitil o nejaky konar alebo drôt taku ktoru pouzivate....
chceš niečo univerzálne,,,ak pohľadáš na nete,tak určite niečo "zaručene" dobré nájdeš,lenže či splní tvoje očakávania to neviem,lebo "poputnať" psa do niečoho pri prechádzke lesom a pri vyhľadávaní,durení,dohľadávaní,stavaní v mladinách,húštinách je veľký rozdiel...Viem,ide ti o bezpečnosť psíka,aby si ho nejaký "šikovný" poľovníček nezmýlil so zverou,lenže čo ak mu tá vesta v zápale práce v húštine zabráni rýchlemu úniku,úskoku správnym smerom pred diviakom,tam sa meria čas tiež na stotiny sekundy...Zo skúsenosti asi len toľko,že pre bezpečnosť pred "šikovným"poľovníkom je niekedy aj vesta honca nepostačujúca,škoda obmedzovať psíka v pohybe v tak náročnej práci,,,podľa mňa má tá vesta pre psa viac nevýhod,ako výhod...
Neviem či narážaš na krádež..ale ochrannú vestu značiek čo som menoval dolú pes nestratí...jednine s pomocou nejakého dobráka.. ◄ reagovať
jozef mal také i onaké všetky sa strácali aj tie ochranné . Tá na fotke išla ako prvá potom boli ďalšie a ďalšie až po tie najochrannejšie a najdrahšie .hunter276 Ti to najlepšie vysvetlí sám ako sa tie vesty strácajú . ◄ reagovať
Edu najprv si ujasni čo je pre teba ochranná a čo reflexná vesta..lebo moji mali ochrannú vestu minulú sezónu 30spol.polovačiek,a cez 40 dohladáviek.A samozrejme že ju nestratili...to čo si dal teraz link na foto je vesta za tri eurá(reflexná)..ja píšem o vestách(ochranných)---(Mikut,HundeNavi,PsiHubik)A pod. ◄ reagovať
jozef keď za 32 poľovačiek stratí kopov 9 ochranných viest asi to s tým strácaním nebude náhoda . To sa podarilo napríklad tomuto kopovovi odkaz- Okrem toho sa x krát vesta po kopovovi našla tých 9 sú len tie čo sa nenašli :-D ◄ reagovať
luboš myslíš tú v lavo? odkaz ◄ reagovať
Farm-Land Belfast Orange camo. A ak ju zozenies na Slovensku daj vediet :) ◄ reagovať
Skôr sa ten pes dostane z tej vesty tak rýchlo ,že budeš až prekvapený kde ju zase stratil . ◄ reagovať
Bud zainvestuj do ochrannej vesty alebo reflexný obojok,tie lacné vesty za desať eur sú v kvalite ako klasická cestárska vesta,čiže bud ju stratí alebo roztrhá na poraste... ◄ reagovať
chceš niečo univerzálne,,,ak pohľadáš na nete,tak určite niečo "zaručene" dobré nájdeš,lenže či splní tvoje očakávania to neviem,lebo "poputnať" psa do niečoho pri prechádzke lesom a pri vyhľadávaní,durení,dohľadávaní,stavaní v mladinách,húštinách je veľký rozdiel...Viem,ide ti o bezpečnosť psíka,aby si ho nejaký "šikovný" poľovníček nezmýlil so zverou,lenže čo ak mu tá vesta v zápale práce v húštine zabráni rýchlemu úniku,úskoku správnym smerom pred diviakom,tam sa meria čas tiež na stotiny sekundy...Zo skúsenosti asi len toľko,že pre bezpečnosť pred "šikovným"poľovníkom je niekedy aj vesta honca nepostačujúca,škoda obmedzovať psíka v pohybe v tak náročnej práci,,,podľa mňa má tá vesta pre psa viac nevýhod,ako výhod... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.