Vie niekto poradiť nejaký druh trávy alebo značku trávového osiva, ktoré by rástlo pod orechom? Alebo nejakú fintu? Skúšal som už viac druhov, ale žiadna tráva sa mi neujala. Sejem, polievam a hnojím už tretí rok, ale zem je holá a popraskaná ako koža na päte :-)
mohlo by pomôcť preriediť spodné konáre, príp. vydrnovať vhodným trávnikom ◄ reagovať
pod orechom kvalitný trávnik nebude, Vinca minor po slovensky Zimozeleň menšia, alebo brečtan urobí pekný koberec aj v tieni nemôže sa kosiť a orechy sa budú zbierať veľmi ťažko ◄ reagovať
pod orechom neporastie ani zelina , jedine tie zemiaky čo tu niekto spomínal ◄ reagovať
vieme ale vraj nie je zakonom povolená . Aj košele narobíš aj kadečo .Košíky aj kočíky , taka trava existuje . ◄ reagovať
Skús vysiať Barvínek menší (Vinca Minor)... Viem iba český a latinský názov snáď som pomohol :) Určite sa ti to tam bude hodiť :) ◄ reagovať
Daj tam zemiaky. Starka ich furt sadila pod orech a nemala tam mandelinky (pasavka zemiakova) ◄ reagovať
A ešte dotaz pod dvoma raste pod troma nie takže ťažko ti povedať 100% že porastie :) skús uvidíš... ◄ reagovať
Takže pravidelne zbieraj listy nech to tam nepadá,kedže pod orechom je chládok tak ti tam tráva neporastie ako taká...sú druhy do chládku odkaz dávali sme to aj mi trvalo to dlkšie ale tráva je teraz až po pen,a navez tam trochu hliny.Aspon 5cm vrstvu potom zasej a polievaj... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.