Ten chrono je samozrejmost no este som sa k nemu nedostal. Skor ma ale zaujima ci na to nie je nejaky vzorec /rozne raze, nakolko chrono nemam/. Samozrejme je to pre beznu polovnicku strelbu nepodstatne, ale chel by som mat poriadok v cislach. Pri tych 400 + uz tam rozdiel je a nejaka tulava macka /zlta, biela/... Vdaka za reakcie. LZ ◄ reagovať
Ja si myslím ,že chronometer by z tých 1265 poriadne ukrojil :-D pri tej 56 cm hlavni by bol rozdiel naozaj minimálny . ◄ reagovať
Toto je velmi široká téma a tebou popisovaný kaliber je práve jeden z tých ,ktorý pri rýchlostiach tebou udávaných nestrácajú na rýchlosti 9-10m/s každý cm.Tomuto kalibru vobec nevadia kratšie hlavne-ale zas tým nemyslím 51cm.Moj predpoklad je ten,že ak to má na ústí pri 600mm hlavni tých 1265,tak v3 pri 22palcovej hlavni bude cca 1240m/s.Lenže aj cez to chrono by si to musel prehnat najprv z tej 600 hlavne,aby si vedel rozdiel.Inak by ma celkom zaujímalo,na čo ti to vlastne je. ◄ reagovať
Presne ako hovorí sako80. Na rýchlosť udávanú výrobcom sa nespoliehaj. Vystrel viac krát a urob si priemer rýchlostí tak to zistíš najpresnejšie. ◄ reagovať
prežeň to cez chrono aby si mal reálnu rýchlosť ◄ reagovať
Vopred sa ospravedlnujem, ze hladam pomoc tu a nie niekde na inych streleckych forach, ale nedari sa mi to najst. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.