Viete poradiť montáž na optiku k zbrani Rossler Titan 6 ???
tak ako píše Lanus, vyskúšať... záleží na tom ako sa opieraš do flinty, aká je pažba, pokiaľ teda nemáš staviteľnú lícnicu. Jeden pokladá na lícnicu bradu, druhý opiera o lícnu kosť, výška sa tým mení, ak chceš puškohľad tesne nad hlaveň možno zmestíš aj medium... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od emo1, 16.9.2020 o 12:05 :
emo1 - Nenapísal si to najdôležitejšie a to o aký priemer objektívu sa jedná ! Na 56 mm objektív prislúchajú vysoké (High) krúžky ktoré Leupold u modelu QRW2 aj PRW2 robí vo výške stredu 27,18 mm čo mu prislúcha výška základne 12,18 mm .( Rada Medium je o 3mm nižšia ).Ak nepotrebuješ často zhadzovať optiku vezmi radšej PRW2 (2=modernizácia) . U rady QRW pri zatrasení flintou páčky trochu klepocú , klieštiny však samozrejme držia bezvadne . Keďže však majú flinty rôzne pažby a ani strelci nie sú rovnaký tak je najlepšie pred kúpou aj s nahodeným puškohĺadom na živo odskúšať !!! ◄ reagovať
Zdravím. Poraďte ake vysoké QRW alebo PRW krúžky na weaver lišty. Puškohĺad meostar R1 ◄ reagovať
Zdravim:-)Mam Rosslera a aj optiku ako Ty,teda Hawke Endurance 2,5-10x56.nad montazou som velmi nespekuloval,rozhodol som sa pre weaver listu.Zatim spokojnost. ◄ reagovať
Ja by som volil urcite jednodielnu picatinny kvoli rozsahu. Ci era alebo kozap je v zasade jedno. ◄ reagovať
Chcel by som poradiť akú weawer lištu na rooslera? jednodielnu alebo dvojdielnu? či je to jedno? a od koho doporučujete? kozap alebo era? ďakujem za radu. ◄ reagovať
No na Kozap som celkom zabudol, zacali robit picatinny listu aj pre rossler. a QRW kruzky su ozaj dobre tato mombinacia je do 130 Eur, QR je tiez okolo 130, Era daleko drahsia, este je schwenk od Kozap ten je tiez okolo 115 Eur ◄ reagovať
Najlepsia , najlacnejsia , najpevnejsia ocelova montaz na danu pusku je : Picatinny lista od Kozapu + Kruzky Leupold PRW , eventualne QRW pokial chces davat optiku castejsie dole - v com ale nevidim vyznam kedze puskohlady su od zvacsenie 1,5-3x a hore , nema vyznam davat montaz za 300 € na lacny Rossler ◄ reagovať
Ak schwenk tak ERA. QR od leupoldu ti posluzi rovnako. Je to kvalita za rozumnu cenu. ◄ reagovať
Mám Hawke endurance 2,5-10x56, chcel by som rýchlo upínaciu svenková?? ◄ reagovať
Zalezi od toho aka optika na tvoju zban pojde a ci to ma byt rychloupinacia alebo pevna montaz. Ak rychloupinacia osobne by som volil leupold QR pripadne wraver listu od Era a k tomu bud kruzky Era alebo leupold QRW. Leupold montaze najdes napr tu odkaz a kruzky podla puskohladu odkaz ◄ reagovať
jerry1308 - Mrkni napr. sem : odkaz ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie optika (autor: espace).
Presne tak ako ti radia pod Deltu nechod, čo sa týka kvality bát sa nemusíš aj ked sa mierne zvýšila cena stále sa to oplatí odkaz. Alebo potom by som volil tento odkaz ale ten už je nad rozpočet. ◄ reagovať
z viacerých diskusií vyplýva, že dostupná a pomerom ceny a kvlaity dobrá voľba je Delta Titanium aj keď je s ňou málo skúseností, bo nie je na trhu dlho, akú budeš mať montáž? ja mám 1,5-6x42 za 30-06 a čo mi vyhovuje aj na nadhánky, síce to nemá veľké priblíženie(preto mám aj 3-12x56) nmo aspoň tá 6x neláka strieľať ďaleko a vieš odhadnúť vzdialenosť a povedať si, že to je už ďaleko a strelba nebude na isto...toť môj názor. ak nebudeš mať pevnú montáž, pri nadhánke alebo keď budeš niekde v poraste dohladávať postrieľaného diviaka môžeš si dať optiku dole, čo mi príde vhod. Jednoznačne nitkový kríž(aj svetelný bod je dobrá vec), s hrubým T sa mi nestrieľa dobre ani presne, bo ťa to ťahá hore. pozri tie Delty odkaz= musí to byť rada Titanium! tie lacnejšie ti na 30-06 nebudú držat nástrel a sú to pre ne velké šupy ◄ reagovať
delta optical titanium 2.5-10x50 pripadne 2.5-10x56 ◄ reagovať
30-06Sprg zver diviak srnec rozpočet 500e ◄ reagovať
akú máš ráž? akú zver v revíry? a aký rozpočet? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.