Zdravim mate niekto nejake skusenosti so spomenutymi dalekohladmi? Ktory bude lepsi za sera ? Diky
Takže Fomei je fakt lepší? ale neurobím zle kde zoberem deltu, či ? račej Fomei ? ◄ reagovať
Predávam obidva je pravda že tá delta je slušná, ale z týchto dvoch by som povedal že ten Fomei je lepší. A nehovorím to len tak od buka, skutočne som do nich aj pozeral ◄ reagovať
Zdravím chcem poradiť buť DELTA FOREST II 8,5X50 odkaz alebo FOMEI 8X56 DCF LEADER FMC odkaz . Ja som skôr za deltu , no rád si nechám poradiť. ◄ reagovať
Mám 8,5x50 asi 2 týždne. Vyskušal som ho teraz aj cez spln. Trocha menšie zorné pole ako u mojej predošlej 8x56, svetelnosť skoro rovnaká. Zatiaľ spokojnosť. ◄ reagovať
Zdravím chcel bi som sa spýtať či je lepšia Delta Optical Forest II 10x50 alebo 8,5x50 poprípade aký je vtom rozdiel. Dakujem ◄ reagovať
Zdravím chcel bi som sa spýtať či je lepšie 10x50 alebo 8,5x50 poprípade aký je vtom rozdiel. Dakujem ◄ reagovať
Na internete som ho našiel zatiaľ v 3och E-shopoch.Čiže dostupnosť je zatial dosť slabá.Ale určite ho kúpim :) ◄ reagovať
Len zatiaľ je slabá jeho dostupnosť, zatiaľ som mal v ruke len dva a je one veľký záujem. ◄ reagovať
Som nevedel že je to novinka.Ale veľmi sa my páči a uvažujem nad jeho kúpou.Cena je dosť dobrá ◄ reagovať
Skúsenosti ešte nemôžu byť, len prvé dojmi pretože je to čerstvá novinka. Moje prvé boli veľmi pozitívne a cena je viac než priaznivá. odkaz ◄ reagovať
Delta Optical Forest II -
Zdravím.
Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s dalekohladom Delta Optical Forest II 10x50 alebo 8,5x50.
Dakujem.
◄ reagovaťUžívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.