Ahoj priatelia, malá kynologická skúška. Aké šteňa poľovného psa je na fotografii?? (:
Jenda , nascanujem a pošlem ti to :) ◄ reagovať
Palo za mě, jakmile nebude pes po povelu down na dálku dělat kotouly, tak s ním do zvěře nechoď.Jinak ho nemáš čím paralizovat při vyvstání jakékoliv zvěře. Majo a máš to nascanované?Rád bych si to přečetl. Toto "historické" číslo už budu těžko shánět. ◄ reagovať
Jenda december.prosinec 2012 , ano Majka s nás urobila mediálne hviezdy :) ◄ reagovať
Viem, poslušnosť je celkom ok. Teraz pracujeme na zadownovaní, pri rozrušení, aby s tým nebol v buducnosti problem. Keď vybehne srnčia, dostane down a hotovo. Je celkom šikovná, tak verím, že to čoskoro zvládne. Keď tak, možem poprosiť všetkých zučastnených o dáke dobre typy a finty, čo použiť pri výcviku. ďakujem ◄ reagovať
Tak je to ohař, musí se k němu s tím přitupovat. Nejdřív poslušnost a pak do zvěře navolno.Majo ty si mediální hvězda? V kterém LZ o něm Majka psala? ◄ reagovať
Toho sa prave trocha obávam, fenka ma 10 mesiacov. Pernatu začína už vystavovať, ale akonahle sa objaví srstnatá, tak sa hneď za ňou pustí, našťastie sa dá stiahunť píštalku, ale nie vždy je to hneď, raz sa aj na pár minut zabehla za srnou a na tom sa snažím zapracovať. ◄ reagovať
co jsem viděl při honech na drobnou tak jeden na černou perfektní hlasitost na slušnou vzdálenost ale ovladatelnost 0 na veškerou srstnatou v pohybu a když zadávil zajíce tak ho ani nepřinesl :-))) další dva černá nezajímala slušný vystavení ale jak byl zajíc v pohybu neovladatelní jeden na to doplatil na silnici :-/ ale viděl jsem v praxi pouze tři ◄ reagovať
Jozef tak snažili sme sa s redaktorkou LZ urobiť pekný článok aby sa bretoňák dostal viac do povedomia . a pre Palobalaz , ano je dosť ostrý , pár krát som s mojim psom bol aj v pohone na diviaky ale radšej ho tam nebrávam , nie je až tak šikovný ako napr teriér a na miestach kde ja polujem je dosť hustý porast a tam sa diviakovi ťažko vyhne ale inak ostrosť na diviaky a škodnú má a riadnu :) ◄ reagovať
Majo, akú máš peosím ťa skusenosť pri kontakte bretona s liškou, poprípade čiernou zverou? Je dostatočne ostrý? ◄ reagovať
Jozef , myslíš článok v časopise Lovu Zdar ? ◄ reagovať
šiesty koment som dal bretonak lebo som si spomenul na článok od majka no potom som to zrušil lebo ked som dal bretonsky do googlu dalo mi len oranžovo bielu variáciu a to ma zneistilo :) ◄ reagovať
Ano maju vela energie v malom telíčku a neskutočnú chuť do prace, gratulujem k vašim uspechom s bretonm. ◄ reagovať
hej sú to rakety ale pri správnom výcviku a dostatku pohybu je to neoceniteľný pomocník-poľovník :) Bretoňákom Zdar ◄ reagovať
tak to máš srdce hodně velký jak ty rakety znám :-)) ◄ reagovať
bretoňáčik je plemeno môjho srdca , pozrite moje fotky :) ◄ reagovať
Hurá! Bez toho druhého snímku bych to ale nepoznal. Ať se s ním daří. ◄ reagovať
Ano spravne, je to breton. Zlatý psík. U nás málo známy a používaný. ◄ reagovať
No ještě by to mohlo být štěně bretaňského ohaře. ◄ reagovať
Auvegnerský si myslím že to určitě není. A je to ohař teda jo? Sakra ja si snad ještě vylezu z postele pro atlas psů:D. ◄ reagovať
ešte jedna, pre lepšie určovanie (: ◄ reagovať
Prepačte, až tak blizko som nemyslel, to bolo trocha zavádzajúce. ◄ reagovať
V tom případě je to štěně velkého münsterlandského ohaře. Pes, pokud to z fotky dobře poznám. ◄ reagovať
Takže stavač je, ale MMS to nieje. Ale bol si blízko. ◄ reagovať
malý munsterlandský stavač ◄ reagovať
takze je to pravdepodobne nejaky stavac , asi kontinental ... a ak nie tak je to v dnesnej dobe u nas nepouzivane plemeno durica ◄ reagovať
Ha Ha, je to plemeno, nie zmeska (: ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.