zdravim nevedel by mi niekto poradit kde by som vedel kupiť bočnú montaž na maloražku VOSTOK CM2 jednovystrelova za odpovede vopred ďakujem
Neviete kde sa da kupit montaz na malokalibrovku Brno mod.2, na rybinu 15mm. Moze byt aj dural, dvojdielna a bez podhladu. ◄ reagovať
diky lanus ten prvy odkaz sa mi zda najlepsi skusim to vyrobit alebo dam inzerat na vymenu za polovnicku verziu zkm 451 ◄ reagovať
to ano ale puskohlad bude z boku zbrane ◄ reagovať
Daj si tam jednodielnu duralovu montaz KZK - urcenu pre kozlice IZ odkaz , a nemusis nic riesit iba na nej obrusis spatnonarazovy ozub ◄ reagovať
Ahoj,nie nevedel,ideš na to zle .Uvedená zbran je športová jednovýstrelová malorážka s bočným upevnením dioptru a montáž by ti musel vyrobit puškár.Ovela jednoduhšie je nechat si puškárovi urobit "mostík",na ktorý bude potom pasovat násuvná montáž s rybinou napr,11mm. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.