Zdravím priatelia, chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s chovom líšky za účelom výcviku psov. Aké podmienky musí mať vytvorené, čím ju kŕmiť, akú má povahu a všetky podrobnosti. Ďakujem
No môžem ja vyčkávať pri nore, kedy mi on líšku vyženie, prsty zmrznuté.... a "fíkoš" si tam dole v nore v teplúčku "užíva"... ◄ reagovať
len to s tým domestikovaním zas netreba preháňať odkaz :) ◄ reagovať
Možná někdy přidám fotku, když jsem choval lišky pro výcvik norníků. V ČR jsou dnes přímo normy jak má ustájení vypadat. Mě vyhovoval chov na pletivu, nebo roštech, tak jako se chovají kožešinová zvířata. Krmil jsem převážně úhyny z drůbežích chovů. Povaha je různá, tak jak je každý pes jiný, stejné je to i s liškami. Taky mě jednou vezli na trening jako spolujezdce na motorce a Budulínka jsem držel v náručí, jen ta oháňka za námi vlála. Prostě tu jízdu zvládl v pohodě. Půjčoval jsem lišky i na Slovensko do okresu Žilina. Tuším to vybavoval ing. Krautschneider. To se posílalo vlakem v přepravkách... ◄ reagovať
:D :D tak takto som si to nepredstavoval. Ale dobrá fotka :) ◄ reagovať
pozri si líščie farmy a na odľahčenie toto: odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.