Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Chov líšok na výcvik psov - diskusia

autor: off lupty
pridané: 18.4.2013 10:46

Zdravím priatelia, chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s chovom líšky za účelom výcviku psov. Aké podmienky musí mať vytvorené, čím ju kŕmiť, akú má povahu a všetky podrobnosti. Ďakujem

počet zobrazení: 3 350
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
off Hunter243, 19.4.2013 o 13:10

No môžem ja vyčkávať pri nore, kedy mi on líšku vyženie, prsty zmrznuté.... a "fíkoš" si tam dole v nore v teplúčku "užíva"... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 19.4.2013 o 11:27

len to s tým domestikovaním zas netreba preháňať odkaz :) ◄ reagovať

off cita, 18.4.2013 o 21:57

Možná někdy přidám fotku, když jsem choval lišky pro výcvik norníků. V ČR jsou dnes přímo normy jak má ustájení vypadat. Mě vyhovoval chov na pletivu, nebo roštech, tak jako se chovají kožešinová zvířata. Krmil jsem převážně úhyny z drůbežích chovů. Povaha je různá, tak jak je každý pes jiný, stejné je to i s liškami. Taky mě jednou vezli na trening jako spolujezdce na motorce a Budulínka jsem držel v náručí, jen ta oháňka za námi vlála. Prostě tu jízdu zvládl v pohodě. Půjčoval jsem lišky i na Slovensko do okresu Žilina. Tuším to vybavoval ing. Krautschneider. To se posílalo vlakem v přepravkách... ◄ reagovať

off lupty, 18.4.2013 o 10:55

:D :D tak takto som si to nepredstavoval. Ale dobrá fotka :) ◄ reagovať

off goret, 18.4.2013 o 10:55

pozri si líščie farmy a na odľahčenie toto: odkaz ◄ reagovať

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM