robop, stále sa bavíme o parohoch, tentokrát však susedových, takže tu nepredpokladám, že by ťa sused niekde "bonzol" :-D ◄ reagovať
Aha prepáč som to zle pochopil...musím počkať kde natrafim na nejakú kúpu zas... ◄ reagovať
...ak dobrý sused požičia, tak dobrá suseda už by nemala mať problém dať... ◄ reagovať
No, v tomto prípade zrejme nebude platiť, že rozdiel medzi dobrým susedom a dobrou susedou je ten, že dobrý sused požičia, ale dobrá suseda dá :-D :-D :-D. ◄ reagovať
??? nepochopil si, ja som sa len opýtal prečo ťa ta ťahá do lesa skôr ako spravíš to čo ti radil hudo už 8.4.2013 ??? (: ◄ reagovať
Prečo nesmiem ísť do lesa? Len tak na prechádzku a niečo si nafotiť a spoznať??? ◄ reagovať
čo ťa furt ťahá do hory, chceš mať parohy z lesa alebo doma ? prečo nepočúvneš hneď prvú Hugovu radu ? ((: ◄ reagovať
to neni poziadavka..ja som sa iba spytal uz som sa aj appla pytal najlepsie keby to bol niekto s mikulasa..ale to len tak do buducna ◄ reagovať
a kto by somnou isiel do lesa?chcel by som par fotiek porobobit a nieco nove spoznat? ◄ reagovať
hugo celkom dobry napad...sak by stareho aj porazilo aj staru mozno a mal by som svaty pokoj..porozmyslam nad tym...svina sused aj s jeho harpiou ◄ reagovať
Chlapi bacha na to, lupiny sú parohy v prášku :-D :-D :-D Prepáčte, ale prišlo mi to lepšie napísať to radšej sem ako medzi vtipy :-) robop buď kľudný, ak máš parožie už doma, vecné bremeno dokazovania je skutočne na strane suseda.Neuvažoval si nad tým, že by si si to právne ošetril tak ako ti to tu mnohí radili a ďalšie parohy doniesol domov tak,aby ťa sused videl, aby si ho nasr....?Možno by to stálo za ten pocit. ◄ reagovať
no v tomto prípade je to naozaj tak. dokazovanie je na strane toho, kto ťa chce obviniť, nie naopak. pôvod takýchto domácich je totiž rôzny. môže to byť z pozostalosti niekoho, kúpené na trhu v poľsku, proste nič, čo by zakladalo aspoň tieň podozrenia. a tiež komu vznikla škoda.... nepreukázateľné. a na základe zákona 274 tiež nemožné, pokiaľ ťa naozaj niekto nestretne, ako to nesieš z revíru... ◄ reagovať
vedl by som ti rozprávať, aj prstom ukázať, no asi by to bolo na viac písania, ale vyriešil som to. ;-) ◄ reagovať
Apple - ja som nereagoval na 1 vetu v Tvojom príspevku o 14,20 hod. ale na 2 a pokračujúce.