Dobry večer prosim poradte čo mam urobyt aby som opravil video na fotaku natača bez problemov ale ked si prezeram videa v pc tak my ich prehrava prerušovane
mne to robilo ked som chcel prehrat na starom pc s xp video HD alebo full HD. ◄ reagovať
Program winavi all in one.Tam to skonvertujes do formátu aký potrebuješ. ◄ reagovať
david najdi si na webe render videa v softe v ktorom pracuješ.. na youtube toho máš kopu.. ◄ reagovať
Mne na starom Pc sekalo full hd tak som to riešil kupou silného pc ale stačilo by preformatovať do avi alebo mp4 ale záleží od dalšieho plánu stým videom zbytočné ale najskôr to bude v tom že pc nestíha ◄ reagovať
skúsil si to renderovať? čo sa stane potom? ◄ reagovať
zastavi sa obraz na cca 3s je to v hd a fotak je fujifilm finepix s 4500 ◄ reagovať
príliš málo informácií.. čo je to prehráva prerušovanie.. je to preblikávanie? aké dlhé sú tie medzery? ako máš nastavené video.. aký formát... čo je to za foťák.. ◄ reagovať
Mám pinnacle studio mne to stačí... ◄ reagovať
nechcem rýpať ale oprav si ten nadpis :)) ◄ reagovať
jozef a cez aky program ho strihaš a pod. ◄ reagovať
Mne video z foťáku nejde na Media player clasik ani v Nerovi išiel mi len na Windovs media player...samozrejme že filmy idú na každom.. ◄ reagovať
Alebo ho skus prekonvertovat.Ake ho maš? ◄ reagovať
skušal som prehravat vo vlc m. win. movie maker picse ale všetko prerušovane ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.