pozdravujem priatelia
aké používate strelivo v tomto kal. 7,62x54R
Strely v diam.311 lahko zozenies napr. Barnes TSX, Speer TM, Siera Pro Hunter...a poprosit niekoho, kto to prebije. ◄ reagovať
Zdravim. Ma niekto skusenosti so sako hammerhead 11,7 g v tejto razi. Pripadne z hlavne dlhej 720 mm na polovne ucely /opu 54/? Alebo ake ine strelivo by ste do toho doporucili. ◄ reagovať
pepies bacha, lapua robí Megu do "mosina" v diametri .308", mohloby to v klasických "dlhých" 74mm komorách robiť zlotu. Vo "fínskej" 53ke je to už o inom ◄ reagovať
A ked si sa nedozvedel to co si potreboval pokracuj v začatej téme.Apropo do tvojej ráze okrem PP,Bernaul,Lapua, S&B asi ine strelivo nedostanes.Mne sa najviac polubuje Lapua Mega. ◄ reagovať
priatelu kebyze ze poriadne precitas pravidla pridavania novych tém zistis ze sa má najprv zistit ci uz dana tema založena nebola zbytocne sa zahlcuje stranka duplicitnymi témami. ◄ reagovať
jany120 ďakujem,pepies keby som našiel čo chcem tak sa nepýtam a že ti prekáža..nechápem ◄ reagovať
Priateľu duplicitne založená téma hladaj vo vyhladávaci v ľavo hore a tuto tému vymaž. ◄ reagovať
Nazdar...ja strieľam s klasikou SaB, poloplášť... No premýšľam, že prejdem na Barnaul, vraj je lepší... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.