10.-13.4.2013 sa v Trenčíne uskutoční 6. ročník tejto výstavy. Zatiaľ som nebol a tento rok by som chcel. Uvítal by som ohlasy z minulých ročníkov, či to za niečo stojí.
Ďakujem chalani, ako som už písal zrejme tam predsa len pôjdem, ale aspoň s vedomím, že od toho nemám veľa očakávať :-) ◄ reagovať
ako výlet pre deti je to dobré :) ◄ reagovať
Som aj myslel, že to bude v malom, kedže sa tam pod jednou strechou miešajú okrem poľovníctva aj iné tématické okruhy vrátane záhradkárstva, včelárstva a zdravého životného štýlu. Ale zrejme sa predsa len zastavím na cukrovú vatu a deckám pre balóniky :-) ◄ reagovať
niečo ako Nitra minulý týždeň , pár trofejí , pár stánkou s oblečením , pár stánkou s nožmy a výrobkami z kože , stánky časopisov PaR LZ a NP a stánok SOŠL v Banskej štiavnici . préjsť za 25 minút , pokúpiť pár drobností alebo oblečenie , kúpiť cukrovú vatu a skalický trdelník a ísť domov :) ◄ reagovať
O nicom. Skoda merat cestu, jedine ze mas zalubu v cukrovej vate :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.