Ma niekto skúsenosti s týmto kalibrom?
Rempo: nemusis byt hned tak ostry na chlapca, kazdy sme raz zacinali, zbierali info, pytali sa skusenejsich...co ty vies, mozno o 5-10 rokov nadupe hlavu vedomostami, streleckymi skusenostami a bude radit nam...mozno sa mylim a prestane ho to bavit. Ale ked je zaujem, treba ho podporit a spravne nasmerovat...aj mne dobre padlo, ked ma jeden mudry, bohuzial uz nebohy spickovy strelec z Ciech podporil a salamunsky poradil vo veciach prebijania a zvedavost ma hnala dopredu, dosiahnut co najlepsie vysledky pri laboraciach v papieri. Tak nech sa mlady pyta, chce to trpezlivost a ochotu.
blaser r8 338 blaser mag. alebo r8 338 win.magnum - Ktora je silnejšia máte niekto skusenosti s tymto kalibrom ? Dakujem za radu a dostrel sila ? ◄ reagovať
Vlastním tento kaliber cca pol roka, zver potom dobre padá, používal som Sako hammerhead nič moc, prešiel som na Remington Ultrabonded parádička, teraz prechádzam na Barnes Vortex TTSX. Mám to v Tika T3 na tom Schmithbender Zenit. Strieľal z toho aj známy a tento kaliber ho veľmi uchvátil. Lovu zdar ! ◄ reagovať
Nechcel by som porovnávať lebo ide naozaj o to aké strelivo/pazbu/váha zbrane...sa jedná...moju skúsenosť môžem prirovnať ku 300win.mag.Ber to s rezervou nechcem porovnávať lovecku a športovú zbraň. ◄ reagovať
Jozef k akemu kalibru by sa dal prirovnať ten spetný raz. ◄ reagovať
Remington 700 Police pažba nebola povodná.. ◄ reagovať
Jozef z akej zbrane bolo strielané? :... ◄ reagovať
Bohužial už dávnejšie som zakladal túto tému no v polovníckej praxi sa to zatial moc nepoužíva skor na športovú strelbu mohol som si z toho dať zopár desiatok rán čakal som vačší kopanec..skús fórum o športovej strelbe long range tam je o 338-smičke toho viac... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.