konecne jeden blogarsky prispevok na temu medvedo, s ktorym mam tendenciu suhlasit. Dost sa totiz triafa do mojich vlastnych nazorov, aj ked zaroven musim dodat ze v praxi skusenosti s medvedom nemam.. ale zo vsetkych diskusii a blogov, ci clankov som si nejaky ten zaver spravil a tento prispevok ma zaujal.. Vas nazor?
tu je link: odkaz
nepoznam ho.. len sa mi pacilo ako je samotny blog napisany.. aj to ako na konkretnych prikladoch zrusil ochranarov (GREEN, ...), aj to akym sposobom popisal spravanie medveda.. a to ze tam dal aj co to o polovnikoch - tiez nie sme vsetci svati... odbornik mozno uplne suhlasit nebude, ale ja ako laik som clanku rozumel, bol napisany dobre a citatelne.. a v zasade sa zhoduje s mojim nazorom, ktory som si spravil ked som cital vsetky mozne nine nazory, diskusie, blogy a clanky o medvedoch u nas... ◄ reagovať
to je v poriadku, ja mu držím palec, no nepekne sa zapísal pri medvedici. nejdem to rozoberať, v odkaze je to popísané. prekvapilo ma, aký je z neho odborník, lebo jeho konanie tomu nenasvedčovalo. ◄ reagovať
pána Hataru som párkrát stretol a zvyčajne bolo okolo neho oveľa viac psov ako medveďov :) Ostatne, stačí si prečítať ďalšie jeho blogy. ◄ reagovať
dušan, o čo ti ide? kde máš akých psov? čo majú medvede so psami? načo také vypisuješ? ◄ reagovať
Môžeš zobrať vrece žrádla pre psov a ísť osobne. Alebo vieš čo, ty radšej nechoď. Aj mne sa páčia výroky pána Wericha :) ◄ reagovať
odkaz žeby vladovi svitlo, keď mu maco chytil ruku? za článok mu však treba poďakovať ◄ reagovať
The page cannot be found mi píše. Asi ho uz stopli. Nenavádzal zrejme na vyvraždenie poľovníkov. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.