M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  6. marec 2025,  meniny má Radoslav/Radoslava,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 17:35
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

pekne napisane... - diskusia

autor: off Solirov
pridané: 21.3.2013 9:31

konecne jeden blogarsky prispevok na temu medvedo, s ktorym mam tendenciu suhlasit. Dost sa totiz triafa do mojich vlastnych nazorov, aj ked zaroven musim dodat ze v praxi skusenosti s medvedom nemam.. ale zo vsetkych diskusii a blogov, ci clankov som si nejaky ten zaver spravil a tento prispevok ma zaujal.. Vas nazor?

tu je link: odkaz

počet zobrazení: 3 417
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off Solirov, 21.3.2013 o 17:03

nepoznam ho.. len sa mi pacilo ako je samotny blog napisany.. aj to ako na konkretnych prikladoch zrusil ochranarov (GREEN, ...), aj to akym sposobom popisal spravanie medveda.. a to ze tam dal aj co to o polovnikoch - tiez nie sme vsetci svati... odbornik mozno uplne suhlasit nebude, ale ja ako laik som clanku rozumel, bol napisany dobre a citatelne.. a v zasade sa zhoduje s mojim nazorom, ktory som si spravil ked som cital vsetky mozne nine nazory, diskusie, blogy a clanky o medvedoch u nas... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off apple, 21.3.2013 o 15:34

to je v poriadku, ja mu držím palec, no nepekne sa zapísal pri medvedici. nejdem to rozoberať, v odkaze je to popísané. prekvapilo ma, aký je z neho odborník, lebo jeho konanie tomu nenasvedčovalo. ◄ reagovať

off goret, 21.3.2013 o 15:29

pána Hataru som párkrát stretol a zvyčajne bolo okolo neho oveľa viac psov ako medveďov :) Ostatne, stačí si prečítať ďalšie jeho blogy. ◄ reagovať

off apple, 21.3.2013 o 14:34

dušan, o čo ti ide? kde máš akých psov? čo majú medvede so psami? načo také vypisuješ? ◄ reagovať

off goret, 21.3.2013 o 11:46

Môžeš zobrať vrece žrádla pre psov a ísť osobne. Alebo vieš čo, ty radšej nechoď. Aj mne sa páčia výroky pána Wericha :) ◄ reagovať

off apple, 21.3.2013 o 10:02

odkaz žeby vladovi svitlo, keď mu maco chytil ruku? za článok mu však treba poďakovať ◄ reagovať

off goret, 21.3.2013 o 9:53

I. časť odkaz a II.časť odkaz ◄ reagovať

off sipik, 21.3.2013 o 9:37

The page cannot be found mi píše. Asi ho uz stopli. Nenavádzal zrejme na vyvraždenie poľovníkov. ◄ reagovať

reklama

Poľovníctvo TEREM