Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Nahánka so sliedením vs. klasická spol.polovačka - diskusia

autor: off jozef
pridané: 20.3.2013 20:01

Zdravím.

Píšte svoje názory na tieto dva druhy spoločného lovu.Pre a proti,čo sa vám viac páči..

Dakujem.

počet zobrazení: 13 201
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 97 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off jozef, 16.5.2013 o 17:16

Tak kniha doma,dík za tip..určite mi niečo dá.. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off binka, 9.5.2013 o 11:09

No tak oni je primárně používají na naháňění. Na dosledy mají většinou profíky s barvářema. Já to trvdím stále že v dnešní době se musí každý ohař, který je v honitbě kde se vysktuje černá zvěř, naučit pracovat s černou zvěří, v lepším případě se naučit rychle utíkat :-). ◄ reagovať

off Leon, 9.5.2013 o 10:04

vole :-))) ale jinak ten dráťák maká velice slušně jenom to chce vestu a můj pes musí čuníka udržet na fleku se štěkálkem by byli brzo na nákupu v hypermárketu :DDD ◄ reagovať

off binka, 9.5.2013 o 9:35

Tu knížku mám. Popisujou tam, že jedno nejlepší z plemen na naháňku je německý drátosrstý ohař :-) (vězšina ostatních plemen jsou vesměs uštěkaní utíkálci) Leone to je něco pro tebe co? :-))) ◄ reagovať

off Stopinko, 8.5.2013 o 12:41

Jozef je to ta co dal Leon ◄ reagovať

off jozef, 8.5.2013 o 11:15

Ok akurát som to objednal..dík za tip! ◄ reagovať

off Leon, 8.5.2013 o 11:11

Jozefe co vím tak je jediná kde je všechno ◄ reagovať

off jozef, 8.5.2013 o 10:41

Stopinko myslíš tú knihu čo dal leon alebo je ešte nejaká iná?.... ◄ reagovať

off Leon, 8.5.2013 o 10:28

Stopinko na netu to je zadarmo :-)))) a tady za 10 éček odkaz ◄ reagovať

off Stopinko, 8.5.2013 o 9:10

kup si knizku v nej je vsetko stoji par eur a je v nej od planovania az po vyrad vsetko. ◄ reagovať

off jozef, 7.5.2013 o 17:40

A ohladom fotiek tak výrad a ak máte odfotenú mapku čo sa dáva strelcom a pod. aby sa vedelo kde kto presne je ...dik ◄ reagovať

off goret, 7.5.2013 o 6:28

Nátlačka (drugjagd) je obdobou naháňky v malém rozsahu. Účastní se jí jen 3-5 střelců a asi 2 honci. Nátlačky se zpravidla provádějí v menších lečích po předchozím obeznání zvěře na obnově.Střelci tiše obsadí tradiční místa, kudy zvěř přechází, a honci tiše postupují lečí. Zvěř je při nátlačce jen minimálně zneklidněna a z leče odchází opatrně, takže střelci mají většinou dost času na posouzení její chovné hodnoty a na dobré umístění rány, napr. odkaz . ◄ reagovať

off jozef, 6.5.2013 o 20:19

Nemá niekto spracovanú prezentáciu o nahánke so sliedením?Alebo vedel by mi niekto poslať na email fotky z takej nahánky? ◄ reagovať

off orol, 26.3.2013 o 23:35

Cyrko a čo ti nie je jasné?? Zopár malomocných sa usiluje silou-mocou o zmenu zákona o poľ. a keď prejde, bude sa poľovať na Slovensku legálne takto odkaz P.s- kšefty a nenažratosť budú mať prednosť pred zákonmi, morálkou, cťou, zdravým rozumom a pravé poslanie poľovníctva nenávratne zanikne. ◄ reagovať

off cyrko69, 25.3.2013 o 20:18

uz nebudem jozef.... uz som pisal aj adminovi aby komentare nesuvisiace z temou vymazal vratane tych mojich ... ale co uz .. ale mna by fakt zaujimalo tierozdiely medzi klasickou spol.polovackou a nahankou so sliedenim kedze chovamm sam jagosa z ktorym sa zucatnujem vela spolocnych.. .... ◄ reagovať

off jozef, 25.3.2013 o 20:13

cyrko neznižuj sa na ich úroven len reakciou na nich sa zapratáva toto fórum sprostostami..nevšímajme si ich oni prestanú,prestane ich to baviť ked nikto nebude na nich reagovať... ◄ reagovať

off cyrko69, 25.3.2013 o 20:07

neboj nezabudnem... dufamm ze si sa uz nacical dost z mamineho prsnika mliecka.. aby si mal dost sily pisat hluposti na internete.... lebo v 15 rokoch mozes mat skusenosti akurat tak z hranim z pipikom a nie z polovnictvom... :D pekne papaj nerozsipaj... ◄ reagovať

off kutik, 25.3.2013 o 19:59

Nezabudni si baterku. Zdá sa, že tie tvoje nočné prechádzky po lese už zanechali nejaké následky. Bozky mi neposielaj, žiadne 69 sa konať nebude. Maj sa pekne. ◄ reagovať

off cyrko69, 25.3.2013 o 19:57

admim ... prosim ta vymaz komentare ktore nemaju nic spolocne z temou ... vratane tich mojich .. lebo koli par muderlantou tu prestane chodit vela ludi.. napr ako ja ktory si mysleli ze sa tu dozvedia nove veci ..ktore by im pomohli pri vykone polovnictva .. ale vyzera to tak ze sa tu dozviem iba hluposti ktore uvidim aj vo spravach o 19.00 ktore radsej nepozeram... je to smutne ze tak kvalitna stranka je obsadena hlupakmi .... ◄ reagovať

off cyrko69, 25.3.2013 o 19:44

noo som rad ze ta trapi moja gramatika ... mna viac zaujima zver v lese ako too co kot ako napise ale koli takym dementom ako si ty ktoy si radsej vsimaju gramatiku ako temu je to tu stale o tom ze nejaky hlupak si mysli ze zakony su zle tak potom netreba dodrzivat nic ... ale nevadi studuj si gramatiku .. ja sa radsej pojdem prejst do lesa z batohom sena ako reagovat na tvoje reci... ktore aj tak nemaju nic spolocne z temou.... pa pa posielam boztek kutik :D ◄ reagovať

off kutik, 25.3.2013 o 19:41

Cyrko, ty nielenže nevieš písať, ale dokonca ani čítať. ◄ reagovať

off cyrko69, 25.3.2013 o 19:32

podla mna admin pravdu ..ak sa nevyjadruje k teme tak naco tu bude splietat sprostosti o politile a skorumpovanosti niektorych clenou SPZ ... napr nabel nenapisla ani jedno slovo co by sa tykalo temi... nech si radsej zalozi vlastnu stranku a tam moze pisat dristy ja by som si radsej precital nazori ludi ktory pisu nieco .. k teme ....