M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  6. marec 2025,  meniny má Radoslav/Radoslava,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 17:35
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Brokova Strelnica pre nedrzitela ZP - diskusia

autor: off krajec
pridané: 14.3.2013 23:50

Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať či neviete o neakej strelnici kde sa da strielať na holubov a nie som zatiaľ držiteľom ZP. Teda potrebujem aby mi tam požičali brokovnicu a samozrejme aby bol k dispozícii inštruktor.

Viete mi poradiť kde tieto služby ponukaju v okoli Piešťan popripade často sa pohybujem v okoli Senice. Okolie počitam cca +-35km.

Dakujem za všetky rady a odporúčania.

počet zobrazení: 2 525
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off kaso79, 15.3.2013 o 9:55

Piestanci vyuzivaju hojne strelnicu v Jaslovskych Bohuniciach...ak si neni drzitelom ZP, treba sa dohodnut so spravcom kedy asi tam bude niekto trenovat z klubu sportoveho, za koho asistencie by si si mohol skusit strelit na holuby. Inak strelnica je aj v Senici-Cacove. Do 35 km od Piestan je aj Topolcanska strelnica, Trnavska strelnica, Mozno este aj Trnovec nad Vahom. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off dedal, 15.3.2013 o 7:36

No ked si ich na dvore nachytas, tak si ich aj môžeš doniest na strelnicu a postrielat. Dnes Ti ich s radostou predaju, aj ked iba asfaltove. V Trenčíne sa ale treba dohodnúť so správcom strelnice. Edu Ti da na neho kontakt, ked mu ten trapko zrusi bann. Ten je však zamestnaný a chodí tam len po dohode telefónom. V Trnave je Strelnica otvorená denne, tam si zastrielas aj bez ZP. V podstate na každej strelnici môžeš strieľať bez ZP pod dozorom. Ja som kedysi chodil aj na preteky bez ZP a to bol frmol, ked tam prišla kontrola. :)) Tam Ťa už ale nesmia chytiť a dosť ťažko sa to vysvetľuje, ked si na startovnej listine a brokovnicu máš na pleci. Musíš mat pri sebe niekoho, na koho je ta zbraň napísaná. Alebo ho rýchlo dostať do Tvojej blízkosti a triezveho. Jedna položka tj 25 tercov stojí okolo 4,5 €. Nie je to najlacnejší spas, ked pripoctas náboje. Zo začiatku Ti bude 50 na jednu položku malo. ◄ reagovať

off sovo51, 14.3.2013 o 23:59

Ja by som sa chcel spýtať kde je strelnica v Trenčianskom kraji?? chceli by sme si isť zastrielať na holuby... a ako to tam funguje ?? holuby oni dajú a len zaplatíme za ne alebo si musíme my doniesť ?? a ako sa to pohybuje cenovo ? ◄ reagovať

reklama

www.LUK.sk