Ma niekto z vas skusenost s monokularom YOKON SCOUT 30-50WA.Ci sa v pri pozorovani osvecil.Cakam na vase poznatky z praxe.Vopred dakujem.
Chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s touto značkou odkaz Hlavne ma zaujíma svetelnosť, ostrosť obrazu. Potreboval by som to na prečítanie hlavne srncov na cca 200-300 metrov. Alebo ak by ste niečo vedeli poradiť, nemusí byť variabil. Ďakujem za každý komentár ◄ reagovať
nemam tento,ale použicam inu značku s parametrami 20-60x60,super skla,pozorovanie napr.zasahov na terči ua normalneho počasia na 300m uplne vpohode.Jedna maličkost-monokular si vždy vyžaduje stativ.teda pevnu oporu,inak to možeš zabalit ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.