Re iboo: a čo sa ti pozdáva viac oryx alebo vulcan??? ◄ reagovať
peterkacur: OK, ja som to nemyslel v zlom. Tak možeš si pridať aj mňa k tým ľuďom, čo ti Normy odporúčajú :-) ◄ reagovať
Re iboo: nenarážam na teba, ale mi ho odporúča veľmi veľa ľudí, takže si chcem nechať poraďit :) ◄ reagovať
myslim teda viem ze iboo ma pravdu!!a uz dlhsiu dobu ako tu sledujem,zatial sa nepripajam,ale iboo ma fakt dobre nazory,respektujem!!urcite by sme si mali o com podebatit!!! ◄ reagovať
peterkacur: narazas na mna? ano stojim si za tym! Bodo1948 - oryx ma naozaj slabe farbenie, ale uvedom si aka je to strela! ak tvrdis ze Norma je o stupen lepsia tak napis, co je podla teba lepsie ako norma....ale ber uvahy vsetko, aj cenu.. ◄ reagovať
Re bodo: iba o jeden stupeň???lebo poniektorí ho chvália, teda vačšina a že je to skoro najlepšie strelivo na trhu... ◄ reagovať
Cau. Pouzivam ORYX prvu sezonu v 7x57,zatial balistika, ranivost ,poskodenie diviny aj zostatkova hmotnost projektilu super.Trosku horsie je to s farbou,podstatne slabsie ako pri SPCE.
Vzhladom na ranivost om fakt spokojny.Odporucam. ◄ reagovať
Super strelivo,a dost velka rychlost ◄ reagovať
Kvalitné strelivo o stupen,lepšie ako SB ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.