Zdravim vsetkych. Bol niekto v minulosti na vystave Jaspowa & Fishing vo Viedni? Ake to tam je? oplati sa ist pozriet? Vdaka.
a je na vystave moznost zakupit niektore veci ? mate niekto skusenosti ? ◄ reagovať
Tak Jaspowa bude zaujimavá s novinkami od Saueru, Mauseru, Styer-u atď...)) ◄ reagovať
Dik, tak kedze to neni daleko z BA, po robote tam asi vybehnem ;) ◄ reagovať
Viac menej komerčné. Trofeje skôr v hunting agency. Aby človek videl aký "materiál" majú :-))) hehe tam som sa na prvý pohľad zaľúbil do R8... ◄ reagovať
Aj nejake trofeje sa tam najdu? rakuske rekordy alebo je to viac menej komercne ladene ? ◄ reagovať
Bol som tam. Veľmi záleží čo chcete vidieť. Sú tam top predajcovia sériovo vyrábané zbraní, streliva a optiky. Oblečenie a poľovné zájazdy. Je tam aj malá prezentácia 4x4. Ak to človek nemá ďaleko tak by som išiel. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.