M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem
Chyba! Skúste sa prihlásiť znova a skúste to ešte raz.

Mojo critter decoy - diskusia

autor: off saris
pridané: 1.3.2013 14:17

Má niekto skúsennosti s použitím mojo critter decoy na lov škodnej u nás????

počet zobrazení: 2 492
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off saris, 2.3.2013 o 10:46

Vďaka snipko. Videl som nejaké videa, kde to používali. Bol to ale prevážne lov kojotov. preto ma zaujímalo či aj u nás s to niekto používa na líšky a škodnú.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

komentáre

zoradiť
off saris, 2.3.2013 o 10:46

Vďaka snipko. Videl som nejaké videa, kde to používali. Bol to ale prevážne lov kojotov. preto ma zaujímalo či aj u nás s to niekto používa na líšky a škodnú. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off snipko, 2.3.2013 o 7:51

Našiel som si vhodné miesto na vábenie, s dobrým rozhľadom. Ja som používal maskovací stan alebo stoličku aby som bol krytý, prípadne keď to nemáš, stačí aj maskovacie biele oblečenie. Hlavne aby si mal dobrý vietor.Mojo Critter som zapichol do zeme zhruba 20 - 50m, záleží ako lovíš líšky, či brokom alebo guľou, podľa toho volíš vzdialenosť. Potom už len vábiš vrešťadlom a Mojo sa krúti samo, je to na baterky takže nemusíš nič ťahať alebo podobne. Nečakaj zase že je to také že líšky budú utekať z každej strany ale podstatne to zvýši účinnosť a vernosť vábenia. Naozaj málokedy líška odolá, keď to vidí a zároveň počuje aj zvuk. Samozrejme ak nezradíš líšku pohybom alebo iným spôsobom je to účinnejšie ako samotné vábenie bez použitia Mojo Critter. Ja to môžem len doporučiť. Stále to testujem takže rozsiahlešie hodnotenie napíšem neskoršie. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off mitko, 2.3.2013 o 6:56

dík...,učíme sa v každom veku ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off saris, 2.3.2013 o 3:40

snipko.....možeš bližšie popísať ako si to používal.....a úspechy s tým???, Vďaka ◄ reagovať

off saris, 2.3.2013 o 3:38

noo nejako poslovenštiť sa to veeľmi nedá..............pozri odkaz ◄ reagovať

off snipko, 1.3.2013 o 16:11

Odskúšané a overené. Mne sa potvrdila kombinácia Mojo Critter + vrešťadlo Nordik predator. ◄ reagovať

off mitko, 1.3.2013 o 16:03

A boa,nože to nejako poslovenšti... ◄ reagovať

reklama

www.LUK.sk