Aký spoľahlivý odpudzovač na diviačiu zver doporučujete? V tomto prípade ide o "ochranu" malej záhrady na mojej chalupe. Pozemok sa nedá fyzicky oplotiť. Na jeseň som tam vysial nový trávnik a odvtedy sa pravidelne stáva terčom "útokov" diviakov. Diviak v mojej záhrade sa mi naozaj nepozdáva.
k 18.2. o 21:44. :-) borgeo tie zdola nepouživat cez ruju. Pritahuju jelenov ku špajzi ◄ reagovať
tie vlasy fakt pomáhajú ... ale proti všetkému nie len proti diviakom :D :D ... stačia silonky napchať zavesiť :) ◄ reagovať
Ja to mením aká príde blond či zrzka alebo čierna je jedno ◄ reagovať
No z vlastných vlasov by som zásobovať tie vrecká každé dva týždne asi nestíhal :-) Fakt tie vlasy pomáhajú? A sú lepšie blond alebo tmavé :-)) alebo zhora či skôr zdola :-)) ◄ reagovať
Ak máš nejaku známu kaderníčku tak jej povedz nech ti odloží vlasy... doma si sprav látkove vrecúška do ktorých dáš vlasy a zavesíš ich a malo by to pomôcť.. zhruba po dvoch týždňoch meniť.. u nás to tak robia a zatial pomáha ... ◄ reagovať
findula, vyzera to spolahlivo. Funguje to len na diviaky, alebo aj na inu zver? Nerad by som s tym zase vyplasil polku hory, deti si takisto zvykli pozorovat zver v blizkosti chalupy. ◄ reagovať
Tak to je super ak to vydrží týžden je to nadmieru spokojnosť . Ja som poznal zatial iba jediné plašidlo len do toho treba fúkať odkaz ◄ reagovať
Edu funguje ale je to potřeba každý týden obnovovat. ◄ reagovať
Dobry den ,,je to dobra vec,tieto repelenty mozno aplikovat rôzne,najlepsie na lieskovu palicu pripevnit vatu alebo nieco s bavlny drôtom ,aplikovat repelent.Tieto zariadenia treba premyslene rozmiestniť na určene miesto. plusy-mensie naklady ako plašiče alebo oplôtky minusy-zver si na pach moze zvyknut ,ptreto treba menit vyrobcov alebo druhy.. Hukinol,Hagopur a dalsie dostupné repelent funguje-opatrenia su v minusoch ◄ reagovať
odpudzovace zvery -
ma niekto skusenosty z chemickymi odpudzovacmi diviacej zvery ? plusi minusy dik
◄ reagovaťUžívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.