Ale je tu ešte jedna a to staršia od Juraj22 založená 28.04.2008....aku mate skusenost s motorkarmi resp.stvorkolkami v lese???... je tam už vyše tridsať príspevkov. ◄ reagovať
Já som prehliadol tú tému štvorkolky,takže súhlasím stačí jedna dajmetomu štvorkolky ok. ◄ reagovať
Ja rozumiem Palibaci,ale načo zakladať tri rovnaké témy v troch sekciach,keď je už jedna rozdiskutovaná.Nebolo by dobré radšej v nej pokračovať? ◄ reagovať
No nedá mi to dal som tiež do diskusie niečo podobné,ale já nemám s motorkármi dobre skúsenosti ale jednoducho nepatria do hory.A po dalšie oni si môžu dovoliť takmer všetko a sú bestresný takú máme totižto legislatívu.Ale je to na dlhú diskusiu,neberem ím možnosť si zajazdiť v teréne,ale nie tak ako to dokážu oni,až na vrcholy hôr,to už je moc silná káva. ◄ reagovať
Fakt by stačila jedna .
...aku mate skusenost s motorkarmi resp.stvorkolkami v lese???... juraj22... 28.04. 2008 ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.