Napadlo nám snehu ažaž a tak by som privítal nejaké skúsenosti so snežnicami. Dá sa v nich pohybovať zopár hodín alebo len pár krokov? Na čo dať dôraz pri kupovaní atd... /Lyže sú naročnejšie na prepravu/
odkaz kurňa,hneď bych šiel :) ◄ reagovať
Ja mám MSR EVO ASCENT sú dobré odporúčam. ◄ reagovať
Ma to kolega, skusim to najst niekde na nete. ◄ reagovať
o lyžiach sa ani radšej nebavme :)inak tie krátke a široké si mal odkiaľ ak sa smiem opýtať, máš nejaký link? ◄ reagovať
Pouzivam stare klasicke sneznice a skialpove lyze. Lepsie su lyze ale vsetko ma svoje pre a proti. Asi najlepsie mi vyhovovali pozicane meter dlhe lyze velmi siroke s pasmi a skialp. viazanim. To je uz skoro ako sneznica ale da sa na tom spustit. Ak mas kamaratov, popoziciavaj si, skus, kazdemu vyhovuje ine... ◄ reagovať
mam tieto odkaz a fakt dobré..v prašane sa mne chodí v nich najlepšie ale samozrejme sú v každom snehu lepšie ako žiadne..ako Ti radia elciervo a steyr dobrá obuv a návleky sú podmienka a môžeš sa usmievať :-DD ◄ reagovať
určite lepšia voľba ako sa brodiť po vajcia v snehu...vrelo odporúčam,ako písal steyr, je už teraz možnosť dostať kúpiť poriadne...aj s hrotmi.ja som začínal s "bambusákmi" :) p.s. pribaliť aj návleky,bo si budeš sypať sneh až za gačky :D ◄ reagovať
Ja som v snežnicách absolvoval nejednu celodennú túru, po chvílke sa dá na chôdzu v nich zvyknúť, skôr doporučujem plastové ako hypalon, ktorý sa môže v lese na nejakom trčiacom konári pretrhnúť, s kvalitným viazaním aby bola noha čo najviac fixovaná inak nie je traverzovanie svahu pohodlné a noha, hlavne päta nedrží dobre, treba mať aj pevnú obuv aby bol fixovaný členok, hlavne pri tom traverzovaní svahov, na zamrznutom firne prídu vhod aj hroty, ale tie už majú skoro všetky. Najlepšie sú do prašanu alebo keď sa pod nohamy láme zamrznutá škrupina, kedy je zabáranie sa dosť vyčerpávajúce. Dobré snežice nie sú lacné, no oplatí sa investovať(dobré sú Morpho, MSR), ja sa držím hesla, že nie som taký bohatý aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.