M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  10. január 2025,  meniny má Dáša,  spln: 29. január 2025,  dnes východ slnka: 07:39,  dnes západ slnka: 16:09
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

aku mate skusenost s motorkarmi resp.stvorkolkami v lese??? - diskusia

autor: off juraj22
pridané: 28.4.2008 21:19
cim viacej pri navsteve v hore som sa stretol ked som cakal na zver pri kamerovani s tymito vyrusovatelmi.su aj tam kde bezne clovek nesiel,co snimi robite??
počet zobrazení: 30 296
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-80 z 237 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Ondrik, 1.12.2009 o 11:14

včera som videl v televíznych novinách, že ,,štvorkolkári,, chystajú petíciu, ktorou chcú dosiahnuť iba jedno a to voľný vjazd do lesa, do konca roka chcú vyzbierať, tuším 20 000 podpisov a s nimi zaklopať na dvere ministerstva... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off rys2, 26.11.2009 o 20:25

:-))) tak nejak :-))) ◄ reagovať

off Edu, 26.11.2009 o 20:17

rys 2 preto mal špagin v návode napísané : Nepoužívať pod 3 promile :) Potom sa partizán nebál poštekliť včeličkou i svojich nech sa hýbu v predu :) ◄ reagovať

off rys2, 26.11.2009 o 17:13

Partizán sa nebál, útočil a zaútočil zo ZÁLOHY mnohokrát aj na početnejšieho nepriateľa :-)) a aj keď nezvíťazil, spôsobili aspoň v radoch potencionálneho nepriateľa zmätok a deštrukciu. Aj to je účinná forma boja :-)) aspoň psychologická určite a lepšia, ako stále sa opakujúce slová, nevedúce k ničomu...:-)) teraz vážne: od minulého roku, zhruba od 11- násteho mesiaca je vozenie sa bez príslušného povolenia kvalifikované ako trestný čin s možnou trestnou sadzbou myslím až na jeden rok nepodmienečne. Kontrolné orgány a medzi nich patrí aj lesná, poľovnícka a neviem aká stráž, políciu nevynímajúc, ktoré zo zákona majú právo zastavovať a kontrolovať takéto motorové vozidlá v teréne, dobre vedia, čo je ich povinnosťou. Nechajme to teda na nich, nech konajú. Preto žiadne „partizánčenie“ neodporúčam :-))) - to už bolo a spoločnosť to akceptovala :-)) ◄ reagovať

off jagter, 26.11.2009 o 16:48

...s úsmevom na tvári sa pri tebe otočia,zamávajú a nahrabú ti blato do ksichtu... ◄ reagovať

off bibasso, 26.11.2009 o 14:07

To áno, treba činy. Len horšie je to, že väčšinou sa vozia v skupinkách a keď si pro ním sám, asi by oni vyčapkali mňa ako ja ich :( ◄ reagovať

off rys2, 26.11.2009 o 13:58

A čo ti v tom bráni???? :-)) Kde sa vyžaduje čin, tam nestačia opakujúce sa slová :-))) ◄ reagovať

off riso11, 26.11.2009 o 8:09

Môj osobný názor sa zhoduje s bibassom trebalo by s nimi konečne zatočiť!... ◄ reagovať

off bibasso, 26.11.2009 o 7:37

Problém nie je v tom, že pre tých magorov na štvorkolkách nie sú v ich okolí vybudované trate, ale v tom, že sú ignoranti a myslia si že sú majstri sveta. Prečo by mal on krúžiť dve hodiny po trati, keď môže dve hodiny jazdiť po kopcoch a lesoch a nemá stereotyp. Tento problém musia do vlastných rúk zobrať poľovníci a členovia jednotlivých PZ a urobiť si poriadok. Pretože policajti podľa vyjadrenia jedného z nich, majú plné ruky dôležitejšej práce ako nahánať po lese chlapcov čo si chce zajazdiť (jeho syn patrí tiež medzi tú "pretekársku" háveď). ◄ reagovať

off Edu, 26.11.2009 o 5:58

Adam a naču sú dobré lepšie trofeje? Prečo neselktujeme teda 50% nosiča genetiky samičiu zver ? Prečo meriame iba parohy ? ◄ reagovať

off adamson, 25.11.2009 o 22:31

Ja si myslím že problém vzniká vtedy keď v okolí nie sú žiadne oficiálne trate kde by sa mohli voziť. Treba to riešiť týmto spôsobom lebo teraz keď ich aj niekto chytí tak sa vyhovárajú že sa nemajú kde voziť. Jednoznačne treba začať budovať oficiálne trate a potom budú spokojné obe strany. Toť môj názor ◄ reagovať

off adam89, 7.6.2009 o 16:03

Edu sak asi preco sak to je ten chov rncej zvery aby sme vyprodukovali lepsie trofej asi ne?? ◄ reagovať

off Edu, 7.6.2009 o 13:39

Adam tak potom tá štvorkolka nič neriešila :))
Moja otázka je prečo je tak veľmi žiaduce aby mali srnce čo najväčšie parohy ?:) ◄ reagovať

off adam89, 7.6.2009 o 12:12

Edu ale ten sncek to ma uz za sebov.....:D ◄ reagovať

off adam89, 7.6.2009 o 12:10

Edu mno ak to povie obycajny clovek tak mas pravdu ale z chovatelskeho hladiska 4 cm spicak nema sancu na silne potomstvo..... ◄ reagovať

off Edu, 5.6.2009 o 23:06

adam89 takže vlastne štvorkolky ochraňovali zver pred istou smrťou :) ◄ reagovať

off adam89, 5.6.2009 o 22:54

ja vam poviem tak ze otec cakal na srnca na posede srnec prisiel len bol daleko ale siel smerom k nemu ked bol tak 130 m od neho oco sa pripravoval na strelbu a zrazu taka crosska okolo prefrcala a srnec bol fuc a to sa stalo 2 krat za sebou ◄ reagovať

off posed33, 29.4.2009 o 12:47

BYSTRICKA tesilo ma papa a lovu zdaR ◄ reagovať

off bystricka, 29.4.2009 o 10:11

solimkenajko, som rada, ze mi vo vsetkom tak rozumies ◄ reagovať

off posed33, 28.4.2009 o 17:20

BYSTRICKA ja ti rozumiem ale ber to tak ako to je a nik to nezmeni !!! dufam ze si porozumela prispevku ktory som pisal da sa povedat tebe a pokial sa jedna o tie motorky tak si myslim ze som sa vyjadril presne ◄ reagovať

off bystricka, 28.4.2009 o 9:43

edu, beriem, mozeme si tykat, urcite si este pokecame, zdravim ta ◄ reagovať

off Edu, 27.4.2009 o 20:58

Bystricka ja netvrdím že Miki nie je vrah ,ale tiež netvrdím že vrahom je . To musí rozhodnúť súd nikto iný . Ohladne názoru treba svoj vysloviť a samozrejme i rešpektovať názor iný to považujem za správne . A ešte môžeme si tykať :) Pekný večer prajem. ◄ reagovať

off bystricka, 27.4.2009 o 20:08

edu, asi mate ine skusenost, netvrdim, ze musite so mnou suhlasit, beriem aj vas nazor ◄ reagovať

off Edu, 27.4.2009 o 19:25

bystricka tu vôbe nejde o to či väčšina verí že je černák vrah alebo neverí . M.Cernáka poznám osobne ešte z čias keď som robil vyhadzovača v jednom nočnom podniku . Poznal som ho ako inteligentného ,múdreho človeka ktorý sa nikdy u nás nesprával arogantne . Teraz ho mám súdiť ??? Tak ako to robia politici vyhláseniami za našej vlády černák na slobodu nepôjde !!! Zamyslite sa nad tým a dohĺbky !!! Bud máme sudy a zákon alebo kričiaci dav a svätskú moc kričiacu upálte hoooo je to čarodej a dav tlieska . ◄ reagovať

off matusko22, 27.4.2009 o 15:52

slimkenaj uplne s tebou suhlasim,ked dakoho zastavia a daju mu pokutu tak ju zaplati este raz a povie ze aj nabuduce ma predplatene.to vravim skutocni pripad co sa stal... ◄ reagovať

off bystricka, 27.4.2009 o 14:23

solimkenajko, myslela som napr. takeho p. cernaka, s ktorym sa nasa justicia bavka uz dost dlho a nepoznam takeho cloveka, ktory by si myslel, ze je nevinny, ja viem, ze to sem nepatri, ospravedlnujem sa, len aby mi solimkenajko porozumel ◄ reagovať

off jajo72, 26.4.2009 o 20:12

dnes som presiel cez 20 km okrem jednej velkej sovy som nevidel nic ale bol to pekny zazitok aj ked som ju nestihol sfotit asi to chce lepsiu prax no o 15 minut nato prebehli okolo mna 3 stvorkolky a minutu nato 4motorky samozrejme na plny plyn a mal som po krasnych chvilach maju predsa ine miesta neviem ako by sa tomu dalo zabranit ale pokuta to neriesi ◄ reagovať

off Edu, 24.4.2009 o 22:08

Orol motorku nemám lebo som ju minulý rok predal . Ja po svojich pozemkoch a pozemkoch prenajatých za učelom poľovníctva chodit čím chcem. ◄ reagovať

off posed33, 24.4.2009 o 20:30

OROL mas uplnu pravdu ! preco sa tu stepite navzajom tak to necham na vas ale nezabudaj na jednu vec zakon je jedna vec a riesenie takzvanych motorkarov je druha vec nezabudaj ze na tych motorkach alebo stvorkolkach nejazdi zebrac a dnesnej dobe su penize a znamosti vsetko zakon plati len pre sprostych a chudobnych nechcem tu robit niaku zlu atmosferu ale berme to tak ako nam to PRAX ukazuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať

off orol, 24.4.2009 o 14:24

Solimkenaj, do istej miery súhlasím, máš pravdu. Energiu treba strácať na zmysluplnejšie veci. Len mi vadí, že Edu v príspevku čas 22:06 sa nevyjadruje k podstate témy, ako čo zlepšiť a napraviť a serioózne viesť dialóg, ale sa vyjadruje k podstate mňa a začal používať slová melieš, fantasmagórie. Preto z mojej strany taká odpoveď. Tiež sa nemusím od druhého nechať osočovať a použiť následne adekvátnu odpoveď. Ja som s používaním dehonestujúcich slov nezačal, začal výlučne Eduard. Naviac, v tejto problematike je na tenkom ľade, usudzujúc podľa uvedeného príspevku. Ak podľa schválenej novely TZ je možný postih až do jedného roka väzenia a v zákone je to vyslovene uvedené, nie je dôvod tomu neveriť. U opakujúcej sa recidivídy si myslím, že je to možné. Samozrejme, každý prípad je posudzovaný individuálne. ◄ reagovať

off posed33, 24.4.2009 o 13:15

bystricka nemozes nazvat niekoho aj po 7 rokoch ze je vrahom pokial nebol pravoplatne ODSUDENI ! prezuncia nevini plati az do rozsudku !!! ◄ reagovať

off posed33, 24.4.2009 o 13:12

nemate inu zabavu ako sa tu hadat ? ani jeden to zvas neporiesi tak ocom to tu je !!! na motorkach sa jazdilo a bude jazdit dalej nechajte to kompetentnim ti to bud poriesia alebo sa na to v.je.u ! ◄ reagovať

off orol, 24.4.2009 o 12:37

Mlátiš slamu na prázdno- t.j. táraš .hujovinY, Eduard. ◄ reagovať

off orol, 24.4.2009 o 12:26

Eduard, znova vŕtaš a zajebávaš a to len preto, že máš motorku a že som napísal príspevok, ktorý ti nie je po chuti, pretože ti stále niečo chýba!

Tvoj príspevok z 23. 04. je úplne stupídny, nezlučujúci sa ani trochu z realitou!

Fantasmagórie píšeš neustále – stále píšeš o komunizme a to nie je predmet našej debaty.. A ako vieš, že všetci dostanú len pokutu, keď zákon uvádza aj niečo iné? Prečo tak vehementne a neomylne kričíš svoju „ pravdu“ na plnú hubu?
P.S. – inak čo sa týka tvojej poslednej vety príspevku, slama sa nemelie, ALE SA MLÁTI ! Čiže nemláť slamu naprázdno! ◄ reagovať

off bystricka, 24.4.2009 o 11:44

musime si uvedomit, ze zijeme na slovensku, nasa justicia stoji za prd, tu si chodi po slobode vrahovia, a ti, co sedia...........tych nevedia odsudit ani po siedmych rokoch, tak o com sa tu bavime, nic sa neudeje ani s motorkarmi, kym to tu nezoberie iny koniec ◄ reagovať

off Solirov, 24.4.2009 o 8:05

no v prvom rade ich musia chytit.. a to je dost tazko kedze moto su bez cisel a policajti ich v terene asi nedobehnu.. jedine ze by mali zvlast vytvorene hliadky s potrebnym vybavenim a vycvikom.. tazko nahanat niekoho na crose alebo stvorkolke po lese ked si autom... ◄ reagovať

off Edu, 23.4.2009 o 22:06

Orol zrejme si nespozoroval že nežijeme v zločineckom režime komunizmus . Takže súd rozhoduje v rámci zakona nie pre výstrahu ako to robili bolševický zločinci . Pre výstrahu súd totiž nepracuje :)))) Okrem toho citujem " dostanú vyšší trest, niektorí možno až podmienečný trest "
Takže nedostanú ani podmienečný ani nepodmienečný trest . Dostanú tak maximálne pokutu ktorú dostali tak či tak . Preto by si sa mal pridržať reality nie fantasmagorie . Takéto vyhlásenia mi pripomenuli toto:) odkaz /> Len ,že na čo tu melieš práznu slamu ako milouš :) ◄ reagovať

off orol, 23.4.2009 o 20:58

Nóóóó, už dlho nebudú behať..... spločnosť vytvára obrovský tlak proti moto, zákonodárca novelizoval tretný zákon a orgány vykonávajúce dozor nad zákonom musia konať. Čo nevidieť budú prvé výsledky - na začiatku zopár motorkárov prichytia, dajú im vysoký trest ( aj kvôli výstrahe pre iných ), roznesie sa to v masmédiach, následne u motorkárov a príde strach...... strach z možného dolapenia a vysokého trestu. A je po motorkároch. Tak sa to v spoločnosti po nevele, alebo zákone vždy robilo a tak myslím, že je to naozaj len otázkou krátkeho času........ teda pozor, prví motorkári bez povolenia dostanú vyšší trest, niektorí možno až podmienečný trest. Každý prípad je posudzaovaný individuálne. ◄ reagovať

off matusko22, 23.4.2009 o 11:33

u nas je to ako keby to bol narodny sport a dost to naserie ked sa ide clovek vyvetrat a behaju mu tam aj piati hore dole tak to naserie...na nich asi neni zakon a ti ochranari po... sa stareju do setkeho ineho a toto asi ignoruju... ◄ reagovať

off bystricka, 23.4.2009 o 11:08

povolenie na vjazd motorkarov a stvorkolkarov do lesa upravuje zakon, nemaju tam jednoznacne co robit, ale vsetci do jedneho taketo predpisy ignoruju, ten kto je v lese casto, alebo tam ma chatu a stravi tam cely vikend vie o com hovorim, niekedy ma az boli hlava z toho hluku, nehovoriac o tom co to robi so zverou a hlavne v tomto obdobi, ked by mali mat klud a pripravovat sa na prichod noveho potomstva ◄ reagovať

zobrazené 41-80 z 237 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama