Čo hovoríte na túto značku ďalekohľadov? Máte s nou skúsenosti, akú má svetelnosť šošovky a aké je kvalitné spracovanie. Podelte sa snami. odkaz>
Ja mam tiež dalekohlad od tohto výrobcu a som s nim veľmi spokojny iba že ku večeru cez neho veľmi dobre nevidieť. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od misooo, 16.7.2016 o 23:07 :
Mám asi rok Barr&Stroud 8x42 a som s ním celkom spokojný. Večer vidím dovtedy, kým nie je celkom úplná tma. Porovnávali sme ho s kamaratovym Nikon monarch 7 8x42 Ed a vyšiel nám rozdiel 7 minút v prospech jeho nikona. Rozdiel v cene bol cez 300€. Cez deň mal farby lepšie tiež Nikon, ale to bude Ed sklami. Poslednu dobu mam pocit, že sa až moc ľahko zlamuje. ◄ reagovať
mam 8x56 a za tu cenu je to celkom dobra optika. ◄ reagovať
Zdravím, nemáte niekto skúsenosti s Barr&Stroud series 4 8x42 ED? Rozmýšlam nad jeho kúpou a chcel by som vedieť či v tejto cenovej kategórii nie je aj iný ďalekohlad s podobnými vlastnosťami. Ďakujem. ◄ reagovať
Zdravím ake máte skúsenosti z dalekohladmi Barr&Stroud ? Rozhodujem sa medzi Barr&Stroud savannah 10x56 alebo Nikon prostaff 5 10x50 poprosil by som Vás o neakú radu... Dakujem. ◄ reagovať
Teraz sme svokrovi kupili savanah 8x56 ED. Porovnam so steinerom ranger pro 8x56 vonku a dam vediet aky tam budem badat rozdiel. Uz pri prvom pohlade cez den je jasne ze steiner ma sirsie zorne pole. Ale porovnam ked budem ich mat oba pri sebe. ◄ reagovať
Moje skúsenosti zo značkou Barr&stroud sú vysokopozitívne. Veľmi slušná kvalita za veľmi nízke ceny. Ja osobne som si kúpil Barr&stroud Savannah 8x56 a som s ním maximálne spokojný. Ešte som pozeral Barr&stroud Sierra 10x50 - tiež perfektný. ED sklá sú síce kvalitnejšie ale Series4 10x42 dvojkĺbový do 150 Eur je úplne super. ◄ reagovať
Barr&stroud 10x42 ED -
Máte niekto skúsenosti s týmto ďalekohľadom prípadne poraďte niečo do 200e s približenim 10x. Ďakujem
◄ reagovaťteraz som si všimol diskusiu na tento síce pomerne neznámy ale v tejto cene veľmi dobrý ďalekohľad. Ja so si kúpil Savannah 8x56 za 219 Eur a som s ním mimoriadne spokojný. Je veľmi dobrý za šera, vodotesný a s zárujou 10 rokom mám minimálne na tento čas o ďalekohľad vystarané. 12x56 má menšiu svetelnosť a aj zorné pole, preto som volil model 8x56. Kvalita obrazu dobrá, zorné pole veľmi slušné. Určite odporúčam. ◄ reagovať
Skúsenosti s Barr&Stroud Savannah 12x56 -
Ahojte všetci chcel by som sa informovať či má niekto skúsenosti s ďalekohľadom Barr&Stroud Savannah 12x56 ? Hlavne ma zaujíma o kvalitu obrazu a kvalitu vyhotovenia. Prípadne či vie niekto poradiť niečo podobné čo sa týka ceny a výkonu ďakujem.
Mal som to v ruke , uzke zorne pole , obrovske skreslenie celeho obrazu , dalekohlad hodny tak 30 €, za 100 € co zanho pytaju mas ovela lepsich kandidatov ◄ reagovať
Dalekohlad BARR&STROUD 10x42 Skyline -
Ma niekto skusenost s tymto typom dalekohladu? BARR&STROUD 10x42 Skyline
◄ reagovať
Mal som ho v ruke, a aj mne sa zdal dobry vzhladom na pomer cena/vykon , pekny ostry obraz bez aberacie , mierne skreslenie na okrajoch ale pre bezneho uzivatela to vyzeralo ako dobra volba , dobre ovladanie focusu + slusne ocnice , akurat mi ergonomicky velmi nesedel ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.