SAUER 202 Classic
Merkel KR1 standart
Mannlicher Classic
Neviem sa rozhodnúť no jednoznačne 8x57
chlapi ak s ňou strelím takého jeleňa ako je na videu tak ju kupujem :-) ◄ reagovať
Ja som tiež pozeral, že by to mala byť nejaká lacnejšia verzia. Na tom videu to nieje dobre vidieť čo to má byť za zázrak. No po víkende uvidíme, čo z toho vylezie. ◄ reagovať
Asi sa zbytočne tešite,pozerali sme to video v robote s kolegom. On vie volačo nemecky a našiel takú informáciu, že to nebude mať ani vymenitelnú hlaveň a len obyčajnú poistku.Že vraj taky ochudobnený a zjednodušený Model 202.No taká je doba teraz horšie materiály jednoduchšia technológia aby sa mohlo isť s cenou dolu. Kdovie kolko za to nakoniec budú pýtať v obchode. ◄ reagovať
Na tom videu to na handspanung vyzerá. Len som zvedavý na cenu. ◄ reagovať
Ak mi práca dovolí, odbehnem sa tam pozrieť. Posledné 2 ročníky som vynechal, bolo to o tom istom, ale táto vec ako zarytého saueráka ma veľmi láka. Sľubujú novú poistku, neviem či sa nemám pripraviť na handspanung :) ◄ reagovať
Sauer by ju mal predstaiť teraz na výstave IWA 2013. ◄ reagovať
hm, tak to som nemilo prekvapený. Ale zasa veľmi zvedavý na nový SAUER 101. Ak vychytali drobnosti oproti maueru...tak to bude šupa. ◄ reagovať
plati sa ja u Frana. cca 300-400 eur. ◄ reagovať