goret, dobre naznacujes, ty stary pes bolsevicky. Samozrejme, ze musi z niecoho zit aj "samosprava". Ale nech to platia ti, ktori maju pocit, ze bez toho nemozu zit.
sak hej..doteraz to bolo o centimetroch a pritom ta raz ma vacsiu energiu jak remington.... ◄ reagovať
Poviem iba názor . Myslím že všetko bude závisieť od dopadovej energie joulov. samozrejme ked zákon nie je schválený je to len o predsudkoch. Podobne ako som si myslel ,že sa nebude v krčmách fajčiť tak ako je to v niektorých krajinách EÚ . :)) ◄ reagovať
Zdravicko, neviete ako upravuje novy polovný zakon polovanie na raticovu zver s kalibrom 7,62X39??? bude to povolene??? ◄ reagovať
Samozrejme ,že sa dá :) Da sa hlasovať v PZ aj o treste smrti . ◄ reagovať
a dá sa o vlastníckych právach hlasovať? ◄ reagovať
Edu, máš pravdu. Musím niekoho po sviatkoch zavolať. ◄ reagovať
rys 2 asi nemáš niečo nainštalovane alebo nepouživaš explorer. Mne to facha na 100% ◄ reagovať
Edu, nedá sa mi to otvoriť, ale si pomohol v správe a dostalo sa to ku mne. Ďakujem za ochotu. LaL zdar. ◄ reagovať
Mne ide otvoriť v poriadku ten v zápisníku. ◄ reagovať
Poprosím Vás, hoďte sem na plac niekto link na starý - ešte platný zákon o poľovníctve v plnom znení č. 23/1962 Zb. Nemôžem ho narýchlo nájsť. ďakujem za pomoc.
P.S. V zápisníku - legislatíve ho nemôžem otvoriť. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.