o remingtone 770 sa tu pisalo , ale o tejto zbrani tu moc info nie je, ak niekto poradi o nej budem rad vdaka...
Vlastnim marlina x7vh co je ekvivalent s tazkou tercovou 26 pal. hlavnou.Zbran je extremne tazka cca 4,2 kg ale presnost je uzasna.spatny raz v 308 win minimalny,dlha 66 cm hlaven.Bohuzial prevedenie nic moc.Tam som velmi sklamany.pazba plastova pekna a celkom dobre sedi ale bohuzial duta a to asi preto aby neisli s vahou nahor.nema zasobnik takze vybijanie iba cez zaver co niekomu moze vadit.poistku by som si taktiez predstavoval inaksiu.Avsak co sa tyka cena pomer kvalita tak si myslim ze snad to najlepsie v tejto kategorii.Funkcnost zatial maximalna spokojnost.XL7 si myslim ze je to asi snad to iste len to nema tazku varmintovu hlaven.ako pracovnu gulovnicu mozem iba odporucat.Tod zatial moje postrehy. ◄ reagovať
Vlastním ji rok a můžu říct že je to lehká,přesná pracovní flinta o kterou se nemusim strachovat.Hodně lidem vadí že není možnost vyndavat náboje spodem ale jde o zvyk.Mám ji v .30-06Sprg,místo weaver lišty jsem dal Leupupold QR a taky mi vadila ta pojistka na spoušti tak je taky venku,štelovací šroubek na spoušť jsem vytočil co to šlo a teď je OK.Teď více využívám Rem.700. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.