chcem sa spytat ake strelivo do toho bude najlepsie..chcem to na líšky, pripadne srncie
Nemáš toho veľa na výber, mne sa ale osvedčila norma ;) ◄ reagovať
ake su vhodne naboje raže 5,6x52R - Kto moze poradit ake naboje su najvhodnejšie raže 5,6x52R. Ďakujem ◄ reagovať
Ešte raz pre Katusku respektíve to bude asi muž Katusko . ◄ reagovať
Pri 5,6x52R sa mi vyborne osvedcilo strelivo Norma. KJG bolo tiez vynikajuce..lisky som blizsie ako na 100m ani nestrielal. Flintu som predal..pekne prerobenu na velmi peknu celopazbu aj s optikou Artemis 3000. Kamos bol s KJG tiez spokojny. Ziadne dohladavky...Ale bacha...je to maly kaliber..zlu ranu neodpusti.... ◄ reagovať
Katuska1 ja vidím napísané "chcem sa spitat ake strelivo do toho bude najlepsie..chcem to na líšky, pripadne srncie"Preto som sa opýtal čo srnčie ??? Tak toho očného musíš asi vyhladať :-D To mäkké i v slove spýtať neriešim to sa stáva . Zase o nič závažné nejde . ◄ reagovať
Edu ked ked podrypujes tak sa nauc citat ja tam nevidim nikde napisane srncie ci?Mam znameho na ocnom ozvi sa dam kontakt :-) ◄ reagovať
KJG mam v tomto kal.odskusane. Moze byť. Aj Norma ma dobre strelivo do tohto kal. ◄ reagovať
Čo je to srnčie? Akože srnčie mäso či čo srnčie ??? Srnčie zver ??? Čo si maďar ??? ◄ reagovať
Co tak toto Rws-5,6x52-r-4,6g-tms/ ◄ reagovať
majitelia tejto raže, ake strelivo my poradite... ◄ reagovať
Vlastnim ZBK 110 v tomto kalibri absolutna spokojnost. Este nie tak davno sa tymto kalibrom dalo polovat aj na vacsiu zver.Srielal som tym zver do 50kg do vzdialenosti 100m nic som nemusel dohladavat.Strelivo mam prebijane.Teraz uz len liska ,alebo srncia. ◄ reagovať
Potvrdzujem, ze na srnciu zver a lisku je to vyborny kaliber. sam ho nevlastnim, hoci o nom uvazujem, ale chodili sme spolu do lesa s byvalym kolegom zo statnych lesov a mozem potvrdit vynikajucu ucinnost na srnciu zver, obcasne jelienca a lisku. Strelivo pouzival sellier bellot. Mal myslim aj od normy-uz ale nie som si isty. ZBK 110-lahucka a presna. Skus do nej ale zohnat kvalitnejsie strelivo, upravit trosku spust no a pazbu...to uz kazdemu inak moze pasovat do pleca...jedine upravit ◄ reagovať
perfektny kaliber na srnčiu zver...RWS,Norma, ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.