mam taky problem ze nasi mily spoluobcnia si robia z nasho reviruu skladku odpadu.... a tak sa stava casto mojim psikom ze si porezu labky na nejakom skle atd... a kedze su labky stale namahane tak sa to dlho hoji neviete mi poradit nejaku mast alebo nieco take na rychlejsie zacelenie rany???
Labky sú na zranenia dosť háklivé, najmä vankúšiky sa veľmi ťažko hoja. Kalcium a zinok sú dobré na regeneráciu kože, predávajú sa vo forme masti. Framykoin je super, ale pozor je to antibiotikum!!! Treba dávať podľa návodu 1-3 krát denne počas 7 dní ak sa terapeutická odpoveď nedostaví v liečbe sa nepokračuje. A z alternatívnej medicíny by som poradila propolis. ◄ reagovať
Bud to čo goret dal odkaz alebo borgere osobne používam framykoin a púder v spreji potom ranu pekne vysučí a drží v čistote psíka daj do domu ak sa dá. ◄ reagovať
Alaptid masť 2xdenne na ranu,alebo humánne lekárne namiešajú Mikuličova masť tak isto 2-3 x denne na ranu. Dôležité aspoň na 30 min. zaujať psa ,aby si to nezlízal. Prášok nedávať vytvorenie chrasty a neustále opakovanie poranenia po strhnutí. ◄ reagovať
Na porezany labky: imunoglukan, framykoin, calcium. Lepšie bude práškový zásyp ako masť, rana rýchlejšie zaschne. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.