co poviete na tento film,ktory ste ho uz videli?
Môžem povedať, že páni film vytvorili z čistej lásky k poľovačkám s kopovmi, chceli spropagovať naše národné plemeno, nikto ich nefinancoval, všetko natočené vo vlastnom voľnom čase, majú malé deti, trvalo im to roky. Poznám špeciálne Rasťa osobne, nadšenec filmovania slovenskej prírody, maratónsky bežec, na amatéra vynikajúce časy okolo troch hodín na 42 kilometrov, má môj rešpekt. Roky chodili po poľovačkách po celom Slovensku, nie je to žiadny rýchlokvas, poctivo odchodené a vymrznuté. Veď sami vieme, koľko je poľovačiek, kde nič zo svojho miesta nevidíme? A koľko krát mali čo natočiť, ale hlavne koľkokrát nie? Ctím si ich film pre aj pre všetku túto drinu, čo je s tým spojená.
Príspevok bol administrátorom (spravca-lovuzdar) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať
Môžem povedať, že páni film vytvorili z čistej lásky k poľovačkám s kopovmi, chceli spropagovať naše národné plemeno, nikto ich nefinancoval, všetko natočené vo vlastnom voľnom čase, majú malé deti, trvalo im to roky. Poznám špeciálne Rasťa osobne, nadšenec filmovania slovenskej prírody, maratónsky bežec, na amatéra vynikajúce časy okolo troch hodín na 42 kilometrov, má môj rešpekt. Roky chodili po poľovačkách po celom Slovensku, nie je to žiadny rýchlokvas, poctivo odchodené a vymrznuté. Veď sami vieme, koľko je poľovačiek, kde nič zo svojho miesta nevidíme? A koľko krát mali čo natočiť, ale hlavne koľkokrát nie? Ctím si ich film pre aj pre všetku túto drinu, čo je s tým spojená. ◄ reagovať
musim povedat ze ma to sklamalo , malo sa to volat spolocne polovacky na slovensku , z polovaciek s kopovovmi a podobne tam toho bolo zial pomenej , mohli tam pridat kopec veci ... ◄ reagovať
Pekný film. Oplatí sa pozrieť. ◄ reagovať
Dobrý vie mi niekto poslať neaký film o diviakoch? za odpovede vopred dakujem ◄ reagovať
Taktiež môžem odporučiť!!! Miestami som mala zimomriavky... :) ◄ reagovať
Viete mi poradiť kde sa dá objednať??? na nete to nejako nemôžem najsť. ◄ reagovať
tak po dnesku mozem povedat aj ja ze je to skvely film,oplati sa pozriet ◄ reagovať
Výborný film, po jeho prezretí som hneď zalistoval v inzercii, kde a ako kúpiť kopova :)Doporučujem, stojí za to. ◄ reagovať
Ja ho mam a je vynikajuci, krasne zabery z polovaciek v cechach a na slovensku. Ziadne roztrasene amaterske zabery, ale ridzo profesionalna robota aj ked autor je v podstate amater, ktory sa zivi niecim uplne inym...:). Bol som fakt velmi milo prekvapeny. Jedina vytka patri na "herca", ktory rozprava do obrazu napisany text. Ten mi pripomina svojou zaujatostou o problematiku, prejavom tie roky osemdesiate. To je vsak detail. Odporucam! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.