Zdravím chcem sa opýtat aké dlátka používate na vyrezávanie podložiek, prípadne aké by ste odporúčali kupiť, ake skusenosti mate a ako treba dlatko brusit. Dakujem
ja používam tiež mameli a som spokojný ...a tvar a velkosť zistíš časom ked budeš robiť aké by sa ti zišlo podla toho čo budeš rezať...to si postupne dokupiš ◄ reagovať
a ktoré používate najčastejšie, ak sa dá dajte odkaz (na konkretné dlátko), alebo slovne rozmer a profil ◄ reagovať
Ja používam rovné dláta od Narexu a profilové od firmy Mameli. Dláta MStein sú super kvalita, len tá cena:-( ◄ reagovať
mna by to tiež zaujímalo... prípadne či je na túto prácu vhodný dremel.. podľa toho čo som videl ide to s tým účasne.. má s tým niekto osobnú skúsenosť.. už dlhšie uvažujem nad jeho kúpou.. ◄ reagovať
ja mam od p. Meszarosa z Kosic odkaz, vysoka kvalita, vyhoda nemusis kupovat ziadnu sadu a pekne dokupujes co potrebujes aj po jednom kuse, siroky vyber a kvalita je ozaj spickova ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.