M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  6. marec 2025,  meniny má Radoslav/Radoslava,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 17:35
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

rezbarske dlata - diskusia

autor: off Gargano
pridané: 10.1.2013 13:44

Zdravím chcem sa opýtat aké dlátka používate na vyrezávanie podložiek, prípadne aké by ste odporúčali kupiť, ake skusenosti mate a ako treba dlatko brusit. Dakujem

počet zobrazení: 4 434
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off radvan14, 25.11.2013 o 14:56

ja používam tiež mameli a som spokojný ...a tvar a velkosť zistíš časom ked budeš robiť aké by sa ti zišlo podla toho čo budeš rezať...to si postupne dokupiš ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Gargano, 10.1.2013 o 18:07

a ktoré používate najčastejšie, ak sa dá dajte odkaz (na konkretné dlátko), alebo slovne rozmer a profil ◄ reagovať

off rado100, 10.1.2013 o 17:55

Ja používam rovné dláta od Narexu a profilové od firmy Mameli. Dláta MStein sú super kvalita, len tá cena:-( ◄ reagovať

off archer, 10.1.2013 o 14:09

mna by to tiež zaujímalo... prípadne či je na túto prácu vhodný dremel.. podľa toho čo som videl ide to s tým účasne.. má s tým niekto osobnú skúsenosť.. už dlhšie uvažujem nad jeho kúpou.. ◄ reagovať

off motaq, 10.1.2013 o 14:08

ja mam od p. Meszarosa z Kosic odkaz, vysoka kvalita, vyhoda nemusis kupovat ziadnu sadu a pekne dokupujes co potrebujes aj po jednom kuse, siroky vyber a kvalita je ozaj spickova ◄ reagovať

reklama

www.LUK.sk