Potrebujem poradiť kde by som vedel kúpiť v SK alebo CZ elektornické tlmiče MSA Sordin Supreme Pro 3+. Resp. navrhnite nejakú adekvátnu verziu hlavne na využitie pri spoločných poľovačkách a postriežke. Nie hermes. ďakujem
jozefpetr, skús sa toho googla opýtať presne to samé, čo si napísal do názvu témy. a ak sa ho pýtaš na MSA sordin Supreme Pro 3+ a nič na slovensku nie je, tak určite ti ju tunajší respodenti dajú. lebo sme múdrejší ako strýko G. ak ti navrhnem v zmysle tvojej požiadavky niečo adekvátne, tak zas je zle. a ešte čosi: nemáš za čo, rado sa stalo! ◄ reagovať
edu apple, skuste si dať do google MSA sordin Supreme Pro 3+ a mimo hermesu nič teda ani ten ich nemá ma iba Basic, tak skúšam touto cestou. ◄ reagovať
Google vie všetko v telke padlo slovko analfabet tak som sa google opýtal čo to je a našlo odkaz ◄ reagovať
a skúsil si sa opýtať googla? je to menej roboty, ako sa pýtať tu. odkaz ◄ reagovať
kamarát kúpil vo firme Ares v Topolčanoch , cena 50 eur značku neviem ale sú perfektné všetko počuješ len ranu z pušky krásne stlmia ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.