M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  5. marec 2025,  meniny má Fridrich,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:21,  dnes západ slnka: 17:33
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

elektronické chrániče sluchu - diskusia

autor: off jozefpetr
pridané: 9.1.2013 12:43

Potrebujem poradiť kde by som vedel kúpiť v SK alebo CZ elektornické tlmiče MSA Sordin Supreme Pro 3+. Resp. navrhnite nejakú adekvátnu verziu hlavne na využitie pri spoločných poľovačkách a postriežke. Nie hermes. ďakujem

počet zobrazení: 2 267
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off apple, 9.1.2013 o 13:49

jozefpetr, skús sa toho googla opýtať presne to samé, čo si napísal do názvu témy. a ak sa ho pýtaš na MSA sordin Supreme Pro 3+ a nič na slovensku nie je, tak určite ti ju tunajší respodenti dajú. lebo sme múdrejší ako strýko G. ak ti navrhnem v zmysle tvojej požiadavky niečo adekvátne, tak zas je zle. a ešte čosi: nemáš za čo, rado sa stalo! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off jozefpetr, 9.1.2013 o 13:36

edu apple, skuste si dať do google MSA sordin Supreme Pro 3+ a mimo hermesu nič teda ani ten ich nemá ma iba Basic, tak skúšam touto cestou. ◄ reagovať

off Edu, 9.1.2013 o 13:23

Google vie všetko v telke padlo slovko analfabet tak som sa google opýtal čo to je a našlo odkaz ◄ reagovať

off apple, 9.1.2013 o 13:01

a skúsil si sa opýtať googla? je to menej roboty, ako sa pýtať tu. odkaz ◄ reagovať

off jozefpetr, 9.1.2013 o 12:51

majoko82 skusis mi zistiť tu značku? ◄ reagovať

off majko82, 9.1.2013 o 12:50

kamarát kúpil vo firme Ares v Topolčanoch , cena 50 eur značku neviem ale sú perfektné všetko počuješ len ranu z pušky krásne stlmia ◄ reagovať

reklama

Poľovníctvo TEREM