Prosím Vás, nevie niekto od koľkého roku môžu byť deti prítomné na spoločnej poľovačke ? Ďakujem
Marianlesnik - Cit.: "Po dovŕšení veku 15 rokov! Napísali to jasne viacerí vo svojich príspevkoch." !!! ◄ reagovať
Spoločna poľovačka honci - Dobrý deň. Chcem sa spýtať ,mám o 6 mesiacov 15 a chcem sa spýtať od koľkých rokov sa môže ísť na spoločnú poľovačku is za honca. ◄ reagovať
mna otec braval na sulacku od malicka, ale na spolocnu polovacku ma nevzal, pokial som nemal 15. ◄ reagovať
mitko, má pravdu, len podotýkam že to platí len pre účastníkov spol. poľovačky - honcov, vodiča traktora a pod. a vodičov psíkov bez pušiek ◄ reagovať
nie,nemusí byť poistený,nie je to podmienkou účasti na spoločnej poľovačke...,ale samozrejme zodpovedá za škody spôsobené.... ◄ reagovať
Po dovŕšení veku 15 rokov!Napísali to jasne viacerí vo svojich príspevkoch. ◄ reagovať
ak chce niekto ist na spoločnu polovačku a nieje polovnik potrebuje aj nejake poistenie ?? ◄ reagovať
Tribecman niekedy si je myslieť dosť málo . Spoločnej poľovačky sa môže zučastniť osoba staršia ako 15 rokov o tom niet čo polemizovať . Kavee by mohol mať výnimku a zúčastniť sa na spoločnej polovačke na kačice doma na dvore na tie čínske .Tam by sa dalo privrieť oko . Loví sa rukami a na koniec je použitá obyčajne sečná chladná zbraň . Na takejto poľovačke sa nedáva posledný zob lebo nie je kam a tiež sa kačica nevyhačováva . ◄ reagovať
Borovička na rusnackych poľovačkach zachranyla vecej žviriny, jak cilyj Greenpeace dovjedna… ◄ reagovať
niekedy mi z príspevkov niektorých "poľovníkov" postáva rozum, čo je na tom ťažké naštudovať si jeden jediný zákon a vykonávaciu vyhlášku ktoré sú poľovníckou "bibliou" ??? Zákon = Spoločnej poľovačky sa nesmú zúčastniť ani ako honci osoby mladšie ako 15 rokov, osoby pod vplyvom alkoholu alebo psychotropných látok." koniec citátu. Čo okolo toho meditujete ako Havel s dalajlámom, čo je na tom komu nejasné ? ◄ reagovať
Podla zakona §59 bod 9 - povinnosti veduceho polovacky,menej ako 15 rokov by nemal ist ◄ reagovať
Ja myslym ze 14 rokov !!! Je to myslym aj vek odkedy preberame na seba plnu zodpovednost trestneho cinu (tak nejak ) ◄ reagovať
na žiadnu škodnú sa spoločné poľovačky neorganizujú (aj keď na spoločnej je možné loviť podľa pokynov ved. poľovačky napr. líšku, vlka, šakala zlatého ...), aj admin pozabudol na jeden druh na ktorý je možné organizovať spoločnú poľovačku ... ◄ reagovať
kavee, téma je spoločné poľovačky, venujme sa téme diskusie. Spoločná poľovačka sa robí iba na diviačiu zver, bažanty a zajace. ◄ reagovať
Ja som začal chodiť na spoločné poľovačky od mojich 10 rokov. ◄ reagovať
fehir: ja to myslím tak že ked sa idú triediť srnky tak nie je tam tolko polovnýkou ako na príklad pri polovačke na bažanty alebo na diviaky ◄ reagovať
kavee : spoločnú poľovačku na srnky ? tak to som ešte nepočul, ale možné je všetko. ◄ reagovať
a ked na takú polovačku ideme kde sa nestriela na diviaky ale na srnky podla mňa je nebezpečejšie ísť na takú polovačku kde sa tie zvieratá vyháňajú z úkritov ako sú diviaky ◄ reagovať
Ako tu bolo spominane 15 a vyssie, ja som zacal chodit tusim od 14 :) ◄ reagovať
mna otec zacal bravat na polovku v 8r. a na spolocne tak od 12-13.Velmi mu zato dakujem. Bohužial už nie je medzi nami. ◄ reagovať
nepochopil som, čo ja mám s tvojimi výrokmi, ani som ich nekomentoval, napísal som svoj názor a postup na marošovu otázku, horárovu pripomienku som nekomentoval, taká sprostosť hraničiaca s debilnosťou nestojí za to ... ◄ reagovať
Hekler my sa nepoznáme,ale chlapci nech mňa teraz v moje výroky obvinia!!! ◄ reagovať
15+ jeden deň, ináč ani bohovi, ak sa tatkovi niečo nepáči môže si vybrať buď pôjdu spolu domov alebo syn zostane na chate miešať guláš, ale hosť čo došikuje syna ktorý nemá 15 rokov na spoločnú poľovačku by bol u nás prvý aj posledný krát, členom sa to nemôže stať, takých sprostých nemáme ◄ reagovať
Teraz a ja som V kanálovode!Mám bohovský materiál a nedajú my spraviti!!!Tradááá!! ◄ reagovať
@horar, vies, ze sa mi to ani nezda divne u vas? Tam u vas aj slnko skor vychadza ale zas spolocne polovacky su z rana, tak som trosku zmateny. ◄ reagovať
podal zakona o polovnictve §59 bod 9 - povinnosti veduceho polovacky sa na polovacke ani ako honec nesmie zucastnit osoba mladsia ako 15 rokov. ◄ reagovať
ja som tiez tak chodil ale to uz je davno, casy sa zmenili ale su to pekne spomienky :) ◄ reagovať
poznám chlapca ktorý bol na spoločnej mal 13 rokov vtedy a bol v pohone s brokovnicou ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.