Mohol by niekto prosim napisat kde by bolo mozne na juhozapadnom Slovensku vyskusat, alebo aspon zobrat do ruk nasledovne zbrane:
Tikka T3 Varmint
Howa M1500 Supreme Varminter
Remington 700P
Merkel RX Helix
Dakujem za informaciu
Dal som na vyber Merkel, viem ze je skvela zbran, kvalitativne ovela lepsie ako ostatne. Len nie je moj prvy vyber, a to nie len kvoli cene, ale aj kvoli tomu, na co bude pouzite. Merkel je lovecka zbran, ale ja budem pouzit hlavne na strelnici 100-400m a nie som presvedceny, ze z styroch zbrani prave Merkel je najlepsie na tie ucely. ◄ reagovať
Dal si na vyber Merkel a hned si ho aj sam zavrhol kvoli cene. Ostatne su zbrane ktore su defacto na rovnakej urovni. Takze je takmer jedno ktoru si vyberies... ◄ reagovať
Rintano osobne skor odporucam vystavu v Salzburgu, aj ked aj na FeHoVe toho bolo dost ale na takychto vystavach sa neda zrucit ci tam akurat budu take zbrane ako chces, pripadne este Jaspowa vo Wiedni, ale v kazdom pripade skus si pred tym ako tam pojdes pozriet zoznam vystavovatelov, aby si tam nesiel zbytocne, vsetko su to predajne vystavy urcene pre verejnost a vacsinou su tam predajcovia a vystavuju sortiment, ktory sa predava vo vacsej miere, samozrejme nevylucuje to ze tam tie zbrane budu, ale 100% by som sa na to nespoliehal. ◄ reagovať
Ano, je celkom presna zbran, ale stale stoji 2x tolko ako tie ostatne. Bohuzial vyzera to tak ze Tikku Vramint drzat v ruke tu na Slovensku neda, len ged ju kupim :( Bol niekto z Vas minly Rok na FeHove v Madarsku? Mozno tam je mozne pozerat na zbrane ktore ma zaujimauju? Alebo Fehova je vacsinou len pre rybarstvo a polovnictvo, a zbrane tam nie su v takom velkom mnozstve? ◄ reagovať
Rintano tak to mení všetko čo som napísal . Takže moje doporučenie ber ano bezpredmetné . ◄ reagovať
ano Edu, viem aj ja, len: 1. Ja potrebujem tuto zbran 80% pre strelnicu a 20% polovacka 2. Merkel RX Helix aj v prevedeni Explorer ma cenu ako 2x Tikka alebo 2x Remington 700p alebo 3x Howa ◄ reagovať
myslím že tu netreba nič skúšať a merkel helix je jasný víťaz . Doporučujem arabeska . ◄ reagovať
Dakujem pekne za odpovede. Bohuzial nikde nemaju Tikku T3 Varmint na sklade. Keby nahodou niekto z Vas mal, a vedel by najst trosku casu aby som na to pozeral a drzal v ruke len na chvilku, bol by som velmi vdacny. Ked mozne tak okolo BA, DS, GA, KN, SA.... Dakujem ◄ reagovať
Merkel RX Helix je v predajni Poľovník na Vajnorskej v BA. Pred Vianocami som ju tam držal v ruke. ◄ reagovať
howu vyskusas pri martine obec draškovce 0907816643 ◄ reagovať
Tikku, Remington, Merkel skus u Jedličku Howu neviem ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.