Vie mi niekto poradiť ako a kde sa dopátram nejaké info ohľadom cháneného názvu chovnej stanice ktorú sme mali s otcom pred rokmi ??? Na stránke SKJ som nenašiel ohľadom toho žiaden kontakt.
Tiež chcem poďakovať za ukážkový prístup k diskusii a snahe pomôcť! ◄ reagovať
taaaaak a nové potvrdenie o chránenom názve chovnej stanice mi pošlu domov. Ďakujem chlapi ešte raz. ◄ reagovať
takto by to tu malo vyzerať...na žiadosť o pomoc, radu seriózna reakcia...každý je doma v niečom inom ◄ reagovať
Ďakujem za rady :-) Už som to s Motaqovou pomocou našiel :-) ◄ reagovať
nielen bez medzier a diakritiky, ale aj bez rôznych "od", "z", "de", "vom", "du", "the", "of" a pod. ◄ reagovať
pis bez medzier a bez dlznov a makcenov pripadne napis postu niekde to najdeme ak to je registrovane ◄ reagovať
Viem, že je neprenosný.len už nepamatám na koho bol registrovaný....... a certifikát sa po otcovej smrti niekam stratil. Na tej stránke ten názov stanice nie je............ ◄ reagovať
tu najdes ci je ten nazov registrovany odkaz, chraneny nazov ste ale nemohli mat s otcom, mohol ho mat len jeden, nazov je neprenosny a neda sa dedit.... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.