M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  5. marec 2025,  meniny má Fridrich,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:21,  dnes západ slnka: 17:33
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Pamätník úlovkov - diskusia

autor: off forestma
pridané: 29.12.2012 11:44

Ako si evidujete svoje úlovky, aby ste vedeli čo a koľko ste strelili napr. pred piatimy rokmi.

Rozmýšlam, že by som si založil nejaký fotoalbum alebo zošit, kde by som si okrem dátumu a druhu úlovku dal aj fotku a iné údaje napr. miesto, čas, počasie, smer vetra, teplotu, doprovod. Poradte a dajte nejaké inšpirácie ako to robíte vy.

počet zobrazení: 2 638
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off kaso79, 30.12.2012 o 12:38

V dnesnej digitalnej dobe neni problem mat fotky v adresaroch podla roku, mesiaca a dna kedy sa urobili a v exceli mat zoznam podla datumov co, kde a za akych okolnosti sa ulovilo (plus brigady, vychadzky a ostatna cinnost). Formu si uz zvolis ako chces... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 30.12.2012 o 12:26

ono je to o tom kolko tých ulovkov máš .Sú tu polovníci ktorí majú strelených 1800 len diviakov . To je potom riadny fotoalbum :-D ◄ reagovať

off carli, 30.12.2012 o 12:04

Ja mám takúto ,, kroniku" Založenú už 22 rokov a mám v nej zaznamenané všetko ulovené, kedy kde a dokonca aj nájdené zhody.Po rokoch tak spomínam na zážitky z lovu. ◄ reagovať

off exc125, 29.12.2012 o 22:27

no je to pekna myšlienka aj ja by som si chcel niečo take zaviest ◄ reagovať

off Sokolik, 29.12.2012 o 22:02

Mať ja tvoje problémy a prezidentov plat! A niekedy je dobre aj si niečo nepamätať. ◄ reagovať

reklama

Poľovníctvo TEREM