Ako si evidujete svoje úlovky, aby ste vedeli čo a koľko ste strelili napr. pred piatimy rokmi.
Rozmýšlam, že by som si založil nejaký fotoalbum alebo zošit, kde by som si okrem dátumu a druhu úlovku dal aj fotku a iné údaje napr. miesto, čas, počasie, smer vetra, teplotu, doprovod. Poradte a dajte nejaké inšpirácie ako to robíte vy.
V dnesnej digitalnej dobe neni problem mat fotky v adresaroch podla roku, mesiaca a dna kedy sa urobili a v exceli mat zoznam podla datumov co, kde a za akych okolnosti sa ulovilo (plus brigady, vychadzky a ostatna cinnost). Formu si uz zvolis ako chces... ◄ reagovať
ono je to o tom kolko tých ulovkov máš .Sú tu polovníci ktorí majú strelených 1800 len diviakov . To je potom riadny fotoalbum :-D ◄ reagovať
Ja mám takúto ,, kroniku" Založenú už 22 rokov a mám v nej zaznamenané všetko ulovené, kedy kde a dokonca aj nájdené zhody.Po rokoch tak spomínam na zážitky z lovu. ◄ reagovať
no je to pekna myšlienka aj ja by som si chcel niečo take zaviest ◄ reagovať
Mať ja tvoje problémy a prezidentov plat! A niekedy je dobre aj si niečo nepamätať. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.