Nejake tipy? vdaka! najlepsie nieco v 300WSM...
Neviem kde sa kto docital o problemoch so zhananim streliva do 300WSM, ale na tejto stranke je to normalne. Co neviete citat pani?:))). Pytam sa na konkretnu a to dost nestandardnu znacku, ktora laboruje do svojich nabojov strely znacky Berger. Kedze nie som prebijac, tak si len jednoducho zistujem moznosti....nic viac nic menej... Potom jedine pozhanat sikovneho prebijaca, alebo kupit cinske vahy a pustit sa do toho sam...:))) ◄ reagovať
Katuska1-EDU to nemyslel zle,len jednoducho ak ide niekto do kalibru ako 300WSM-proti gustu nič,tak musi ratat s problemami pri zhanani streliva, zvlašt ked zhana konkretny typ streliva,alebo prebijat.Nič ine za tym nehladaj,len je to inak napisane.A viem o čom hovorim,sam mam kaliber,kde majitelov na Slovensku poratam na jednej ruke.Ked som s nim začinal a pytal strelivo,tak pohlady predajcov sa ani nedaju opisat.Dnes je to už malina. ◄ reagovať
Edu cim dalej citam tvoje prispevky tym viacej pochybujem ci mas vsetkych doma,zaamysli sa nad tym co pises neda sa to uz citat. ◄ reagovať
...v Europe nepredavaju cez ziadneho predajcu...v Rakusku ti to manik cez KETTNER vybavý..ale musis vziat aspon cca 6-10 krabiciek nabojov...takze aspon 600-1000 € podla mna. Do 300 WSM je na vyber toho dost aj u nas. ◄ reagovať
Ja som kedysi zhanal toaletak a vložky a teraz je toho dosť . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.