Keby peniaze neboli problem. Aku zbran by si si kupil? znacka, model, caliber, dlzka hlavne.
a preco?
ondrej a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou ? ((:
Hekler: "a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou?"...hezký vztah:DD. Dělám si srandu. Ten dvoják je opravdu nádherný. Jak lůžkové zbraně z principu nemusím, tak tenhle by si s mým trezorem dobře rozuměl. To je můj sen. ◄ reagovať
OnderkP dobrý výber. Ja snívam o guľvom dvojáku Holland&Holland z dielne nejakého ferlašského majstra v ráži asi 9,3x74...na začiatok by som bol spokojný s BS v rovnakej ráži. ◄ reagovať
ondrej a čo má cudzia žena s tvojou platobnou kartou ? ((: ◄ reagovať
Myslím si, že tenhle dvoják odkaz z dílny pana Fanzoje by mi šel k pleti zatraceně dobře:). Moje dívka a ani moje platební karta si to ale, bohužel, nemyslí. ◄ reagovať
MMasska nestretol si sa s HT-čkom s ASV? ◄ reagovať
pani ked uz ste siahli do inych vod ako zbrane a tu puskohlad tak dam aj ja to co ma zeiss 2.5-10x50HT aku ma svetelnost a parametre ale co zatial ma podla mna svetove je osnova 69 je proste svetova a nech si kazdy hovory co chce! :-) ◄ reagovať
Mne sa páči táto odkaz a puškohlad Swarovski Z6i 2-12x50 ◄ reagovať
odkaz v kalibri 308.W ktorukolvek :) najlepsie druha zhora. Preco? Neviem proste sa mi neskutocne paci... Aj ked Blaser nie je na zahodenie :) ◄ reagovať
Blaser R8 Profesional, cal. 6,5x55 SE, stredne hrubá hlaveň, 52 cm, vrúbkovaná, kick stop, pevný zásobnik, Puškohľad Swarovski Z6i 2-12x50 kríž 4A-I. Taketo niečo by som rád prítal v mojom trezore. ◄ reagovať
weatherby mark V , caliber 257 weatherby magnum, optica trijicon 3-9x40 mil dot -green dot ◄ reagovať
Leica Magnus 2,4–16x56 ASV 2 s kolajničkou ◄ reagovať
Nechcem zakladať diskusiu na podobnú tému len nie zbrane,ale optika (puškohlad) ktorý by ste chceli čím vás oslovil a podobne.. ◄ reagovať
Leica,Swarovski, Steiner ... Ale zeiss ma stale obstarozne parametre vid. ich spicka 2,5-10x50 alebo 3-12x56 , inak by bolo zaujimave zistit skutocnu kvalitu- rozlisitelnost danych puskohladov , dalo by sa to urobit nasledovne - pri splne citat neznamy text na roznu vzdialenost povedzme cierny 3-5 cm vysoky text na bielom papieri a priblizovat sa napriklad z 200 m - hned by sa videlo ktora optika ma najlepsiu rozlisitelnost .. obdobny test sa da urobit aj cez den ale predsa hodnovernejsie by to bolo za sera ◄ reagovať
no aj leica a schmidt bender sa nejak vysvihli ◄ reagovať
Zeiss Zeiss Zeiss , hold marketing a dlhorocna historia robia svoje :D co takto Deon March ??(ako prvy puskohlad na svete mal Fluoridove sosovky) odkaz parametricky sa nato ziadny zeiss nechyta ani z kilometra , Zeiss by sa uz mohol konecne zobudit a priniest nejaku novinku .. napr, zo svojim obstaroznym 4x nasobnym zoomom a velkym ,,tunelom,, pri minimalnom zoome by sa mali ist fakt hanbit do kuta .. rovnako aj z rozsahom naklikania su na chvoste , poslednu dobru vec co priniesli bol Diascope FL 85 .. ten bude zrejme uz coskoro preskoceny spektivmi STX/ATX od Swarovskeho ◄ reagovať
Suhlasim s Edu. Myslim, ze 7 hlavni bude stacit, ale lepsie je 8: ◄ reagovať
Ako sa hovorí: ,,Keby pes nesral, tak ho roztrhne,,... ale keby...tak jednoznačne Blaser K95 Stutzen ◄ reagovať
odkaz Akurat mensiu gulu 6x62R Freres a Zeiss optiku....ale aj toto je o.k. Opakovacku M 03 Alpine 8,5x63 ◄ reagovať
blaser R8 v dreve parádnom !!! Myslím že 7 hlavní by postačovalo k tomu nejaku optiku v X kusoch, kde by bola priorita šína žiadne krúžky . U mňa by vyhrala značka zeiss pred swarovski . Ostatné značky by ma naozaj v krajine KEBY nezaujímali ! ◄ reagovať
nemám rád slovo keby... :-) ◄ reagovať
no ved ja mam na mysli na polovacku nie do vytriny :-DD bergstutzen 7x65R a 223r ◄ reagovať
ok. moja chyba. myslel zbrane na "robotu" nie do vytriny. ◄ reagovať
keby peniaze neboli problem tak urcite gulovy dvojak od krieghoffu v razi asi 9,3x74R :) ◄ reagovať
skusme vylucit zbrane na zakazku. ◄ reagovať
tak tuto diskusiu si mal nazvat SNIVAJTE !!! tak ked raz budem velky tak si kupim toto a dovod LEN TAK proste je to nadhera odkaz alebo ked nebudem mat na totot tak tuto odkaz ◄ reagovať
zbran by som si dal postavit jednoznacne na zakazku. hlaven od firmy Lilja, puzdro zaveru-zaver Golmatic, spustovy mechanizmus accutrigger, pazba na mieru-napr. Jan Cerovsky a kaliber 375H&H-moja volba-celu zbran prekonzultujem najprv s puskarom, co by mi ju vyrabal. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.